Skuespillerinden og modellen Megan Fox lagde i starten af august en række søde og tilsyneladende uskyldige billeder af sine tre børn på sin Instagram-profil. Men én detalje på et af billederne fik hurtigt debattråden under billedet til at løbe fuldstændig løbsk.

Det skriver blandt andre Huffington Post og Se og Hør.

På billedet af Megan Fox og skuespilleren Brian Austin Green's ældste søn Noah, har den smilende, fire-årige dreng nemlig en lyseblå Frozen-kjole på. Og det faldt i den grad nogle af Megan Fox' følgere for brystet.

'Megan, du er en syg kvinde. Det er ækelt at se, hvordan du lærer din søn at blive homoseksuel. Han er et barn, og du er pervers,' skriver en følger.

Flere andre beskylder også den 31-årige skuespiller for at skabe kønsforvirring i den lille drengs hoved ved at lade ham gå rundt i 'pigetøj'.

'En dreng burde ikke blive opdraget til at synes, at pigepåklædning er ok. Simpelthen fordi det ikke er. Et barn gør, hvad forældrene ønsker i den alder. Hun kunne have opmuntret ham til at klæde sig anderledes. En voksen mand en fuldt ud i stand til at bestemme, hvilket køn, han gerne vil være, men ikke et barn,' lyder det fra en bruger.

'Hvis vi alle vidste, hvad der er forkert, ville verden være et meget bedre sted. Og det, hun gør, er forkert,' skriver en anden.

Men Megan Fox tages dog i forsvar af de fleste brugere i kommentarfeltet.

'Det er usmageligt, at folk i 2017 tror, at der er noget i vejen med et barn, som ønsker at have en bestemt beklædningsgenstand på, eller som mener, at det pågældende barn har dårlige forældre,' skriver en bruger.

'Det handler om, at hun opdrager ham baseret på, hvad hun synes, er rigtigt. Om du er enig eller ej er ligegyldigt, for uanset hvad vil hun fortsætte med at gøre det, hun gør. Så hvis du ikke bryder dig om, hvordan hun er som forælder, så kan du stoppe med at følge hende. Det er op til dig,' påpeger en anden.

Det udviklede sig hurtigt til en ophedet debat på Megan Fox' Instagram-profil. I skrivende stund er billedet blevet kommenteret næsten 2.500 gange, og i debattråden fyger det frem og tilbage med beskyldninger om alt fra homofobi til slaphed i opdragelsen i diskussionen mellem modstanderne og tilhængerne af at lade drengebørn iføre sig kjoler og andet pigetøj.

Megan Fox og Brian Austin Green har tre drenge sammen, mens han også har en søn fra et tidligere forhold. I 2015 blev kendisparret separeret, men efter en turbulent periode med kriser i forholdet og snak om skilsmisse, er de nu sammen igen.

Du kan se det meget omdiskuterede Instagram-opslag herunder. Det er billedet øverst til venstre, som lagde kimen til den voldsomme debat.