Livet i spotlyset har ikke været en dans på roser for 33-årige Megan Fox, der endte med at få et mentalt sammenbrud på grund af den hyper-seksualisering, hun oplevede som meget ung.

Særligt komdiegyseren ’Jennifer’s Body’ fra 2009 blev et vendepunkt for stjernen.

»Jeg tror, jeg havde et ægte mentalt nedbrud, hvor jeg bare ikke havde lyst til at lave noget som helst,« fortæller Fox til Entertainment Tonight og fortsætter:

»Jeg ville ikke ses, jeg ville ikke have mit billede taget, være med i et blad, gå på den røde løber, jeg havde ikke lyst til at blive set offentligt overhovedet på grund af frygten og overbevisningen om, at jeg med fuldstændig sikkerhed ville blive hånet, spyttet på, at nogen ville råbe af mig bare for at være ude.«

Megan Fox
Megan Fox Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

Megan Fox’ karriere startede som blot 15-årig, hvor hun i ’Bad Boys II’ skulle danse rundt i bikini.

Og her blev kimen til den overdrevne seksualisering lagt.

Hun har tidligere fortalt til Wonderland, hvordan instruktøren Michael Bay, som hun arbejdede sammen med i ’Transformers’, bad hende ’spille sexet’.

Efter ’Jennifer’s Body’ styrtdykkede Fox’ forhold til offentligheden.

Megan Fox og hendes mand, skuespiller Brian Austin Green
Megan Fox og hendes mand, skuespiller Brian Austin Green Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

Filmen fik ikke en særlig god modtagelse og endte med at blive vendepunktet for Megan Fox, selvom hendes forhold til offentligheden i forvejen ikke var særligt godt på det tidspunkt.

Selv betegner hun sig som en af de første, der talte højt om seksualiseringen i Hollywood, og hun mener, at hun var med på #MeToo-bølgen, inden den overhovedet fandtes.

Men dengang var folk ligeglade, fortæller hun. De mente, at hun selv var uden om den behandling, hun fik af offentligheden, medier og journalister.

Fox fortæller, at det i dag går godt, men at det tog hende lang tid – og tre børn – at komme på fode og få et nyt perspektiv.