I 2008 gik alle rundt og sang 'I kissed a girl, and I liked it….' Nu fortæller stjernen bag, at hun ikke er udelt begejstret for sit megahit.

I et interview med det amerikanske modemagasin Glamour, fortæller popsangerinden Katy Perry, at der efter hendes mening er noget alvorligt i vejen med teksten i 'I kissed a girl, and I liked it….'

Sangen, der med omkvædet 'jeg kyssede en pige, og jeg kunne lide det,' byder også på linjerne: 'det føltes så forkert, det føltes så rigtigt', og 'det er ikke det, gode piger gør.'

Disse tekster har tidligere været kritiseret for at banalisere LGBT-sexualitet. Nu melder Katy Perry sig enig i kritikken med den forklaring, at både hun og samfundet har ændret sig meget de seneste ti år.

»Vi er kommet langt. Biseksualitet var ikke lige så omtalt dengang, heller ikke nogen anden form for fluiditet (red. flydende sexualitet). Hvis jeg skulle skrive den sang igen, ville jeg sandsynligvis redigere i den. Lyrisk har den nogle stereotyper i den. Dit sind ændrer sig så meget i løbet af ti år, og du vokser så meget. Hvad der er sandt for dig, kan udvikle sig,« fortæller sangerinden til Glamour.

I skrivende stund er musikvideoen til sangen blevet vist over 136 millioner gange på YouTube.