Medina sammen med kæresten Christopher.
Medina sammen med kæresten Christopher. Foto: Bjarke Bo Olsen

Fra halvanden værelses lejlighed til 1000 kvadratmater

Sangerindens 20-årige musiker-kæreste er flyttet ind på hendes lystgård i Hørsholm

Den unge Christopher fortalte ellers i april, at han skulle flytte hjemmefra til en halvandenværelses lejlighed på Christianshavn, men i stedet endte det med mere end 1000 kvadratmeter lystgård i Hørsholm. En perle, som Medina lejede af advokat Christian Kjær tilbage i april.

Flytningen røbede Christopher over for Mads Vangsø i 'Mads om morgenen' på Radio 100.

- Total land og idyl, kæmpe hus, total modsætning af, hvad jeg troede, jeg skulle, sagde Christopher i programmet, hvor han også fortalte, at det gik over al forventning.
 
- Det fungerer fantastisk. Det er bare dejligt.

LÆS OGSÅ:

Medina giver koncert

LÆS OGSÅ:

Men han mente nu ikke, at det havde gjort den store forskel, om han havde prøvet at bo alene, inden han fik fællesadresse med popikonet.

- Det tror jeg ikke havde gjort en forskel. Jeg boede halvandet år sammen med en kæreste for et par år siden før min kæreste, så jeg har ligesom prøvet det at bo alene, forklarede han.

Parret har været hot stof i medierne på grund af aldersforskellen på næsten ti år fra Medina på 29 til Christopher på 20, som hun mødte, da han varmede op for hendes koncerter.

Medina er selv for nylig flyttet til gården i det Nordsjællandske, fordi den ellers lækre adresse på Havneholmen i København - klods op af Aller-huset og dermed Se og Hør - blev for hård kost for den private sangerinde.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.