Medinas nye single 'Jalousi' handler ikke om ekskæresten Christopher. Den handler om os alle sammen, siger hun.

Lørdag aften optrådte Medina med sin spritnye single 'Jalousi' til det store Danmarks Indsamling-show. Singlen er sangerindens første på dansk i næsten halvandet år.

- Jeg anede ikke, der var gået så lang tid. Det fandt jeg først ud af i morges (lørdag morgen, red.). Jeg glæder mig sådan til, den endelig udkommer, sagde Medina efter sin optræden lørdag aften.

Den 31-årige sangerinde har for nylig brudt med kæresten Christopher, der også optrådte med sin nye single til indsamlingsshowet. Men hun afviser, at 'Jalousi' har noget med den unge charmetrold at gøre.

- Nej, det har den ikke. Den handler om en følelse, vi alle sammen har. Den der søde jalousi som vi alle kan gå rundt med - også jer mænd - når man har en partner. Den handler ikke om den forfærdelige jalousi, men den gode, sagde Medina og fastslog, at selvom hun bliver ældre, så skriver hun fortsat om "hvad fanden, der falder hende ind".

I marts udsender Medina et livealbum, og senere på året kommer der flere spændende overraskelser fra hende, sagde hun hemmelighedsfuldt.