»Mig for ti år siden versus mig nu er én og samme, men også to vidt forskellige personer.«

Sådan forklarer Medina i Radio4-programmet 'Det sidste måltid', hvor popstjernen igennem årrækken har oplevet store op- og nedture.

I dag lever hun et med egne ord et utrolig holistisk liv. Især i år har det grebet om sig i sådan en grad, at hendes mand, Malo Chapsal, engang imellem lige må bede hende om at tage en pause. Og der var en god grund til, at Medina valgte at fokusere mere på det holistiske.

»Jeg kunne bare mærke, at til sidst var jeg helt dernede, at der bare fucking skulle ske noget nu, fordi verden ændrer ikke det her for mig, så hvordan kan jeg ændre min opfattelse af en helt masse ting rundt om mig, som gør mig ked af det, som sårer mig, som river mig i tusinde stykker alt for ofte.«

Hun fortæller, at hun er meget følsom og at hun kan have svært ved at forstå de dårlige ting, der sker i verden, og at der mennesker, som har behov for at ødelægge andre.

Det var mange oplevelser, der gjorde, at Medina fik nok.

»Jeg begravede mig i alt det mørkeste, der var inde i mig.«

Derfor begyndte Medina at gå nye veje. Hun var træt af igen og igen at fortælle den samme historie til en psykolog og besøgte i stedet en healer, der hjalp med at fjerne noget af den dårlige energi, så hun kunne få mere energi til at fokusere på de rigtige ting.

»Det var et fantastisk sted ude i Greve i et industrikvarter, hvor han har sit sted, det var på ingen måde prætentiøst, og folk bliver healet i samme rum (...) Jeg kender rigtig mange, der har været derude. Alt fra kræftsyge til folk med andre sygdomme, folk, der slet ikke tror på det, som er blevet sendt derud af konen, alle typer finder du derude, og alle går derfra med noget vildt.«

Det hun har fået ud af det er et større overskud, men hun indrømmer da, at hun nogle gange kan ligge på briksen og tænke 'hvad fanden er det her for noget?'.

Du kan høre hele afsnittet af 'Det sidste måltid' med Medina lige her: