Den danske sangerinde Medina er i lykkelige omstændigheder.

Medina er gravid og venter sit første barn sammen med ægtefællen, Malo Chapsal.

Det bekræfter sangerindens manager, Thomas Børresen, over for B.T.

'Det kan jeg bekræfte. Termin til februar,' skriver han i en sms og tilføjer:

'Håber, de kan få ro og fred til at nyde det.'

37-årige Medina og den 10 år yngre Malo Chapsal har kendt hinanden i flere år, har hun tidligere fortalt på det sociale medie Instagram. Her afslørede hun samtidig, at de fandt sammen ved hendes bedste veninde Brigitta Comets bryllup i marts 2018.

Et år senere blev parret forlovet, og tidligere denne sommer fik de hver især en ring på fingeren, da parret blev viet på rådhuset.

»Han giver mig tryghed og ro og fred til at være mig og gøre mine mærkelige cirkus-agtige ting. Han bakker mig op og siger mig imod. Og så er han ikke in it for the fame. Det har jeg prøvet med nogle andre, men det behov har han ikke, og det er så dejligt, for ham og mig, det er min private ting,« sagde hun i januar i et interview med mediet Fit Living.

Medina har tidligere luftet sine tanker om at stifte familie. Det gjorde hun i september sidste år i et interview med Alt for damerne.

»Jeg har prøvet alt, næsten. Så måske noget så eksotisk som at lave en familie. Så det bliver næste skridt,« sagde hun dengang i interviewet.

Ud over bryllup og en kommende baby har Medina brugt sommeren på at sætte sin penthouselejlighed på Frederiksberg til salg. Det skrev Boliga tidligere på måneden.

Medina og  Malo Chapsal købte lejligheden for 6.775.000 kroner i januar. Parret satte den efterfølgende til salg for 8,5 millioner kroner, skrev boligsiden.

Medina.
Medina. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

Medina har efterhånden været en del af den danske musikindustri i flere år.

I 2008 bragede hun igennem med sangen 'Kun for mig', der endte med at blive en kæmpehit landet over og den mest solgte sang i 2009.

Derudover har hun også lavet hit som 'Vi To', 'Velkommen til Medina' og 'Ensom'.