David og Victoria Beckham har angiveligt været smittet med coronavirus.

Det verdenskendte par skal efter sigende være blevet smittet med den dødelige virus tilbage i marts, efter de havde festet i Los Angeles, USA.

Det hævder både det britiske medie The Sun samt det amerikanske medie Page Six at vide.

Begge medier har fået påstanden bekræftet af venner tæt på parret, men parrets talsmand afviser at kommentere sagen.

David Beckham.
David Beckham. Foto: Michael Reaves
Vis mere

Ifølge medierne blev den 45-årige fodboldlegende og hans 46-årige 'Spice Girls'-hustru smittet i begyndelsen af marts efter at have deltaget i en række festlige arrangementer som følge af promoveringen af David Beckhams nye klub Inter Miami.

Parret fløj efterfølgende til England 4. marts for at fejre deres søn Brooklyn Beckhams 21-års fødselsdag, hvorefter de fløj tilbage til USA.

Og det var angiveligt ved ankomsten tilbage i USA, at både David og Victoria Beckham udviklede symptomer på corona – heriblandt høj feber og hoste.

Parret blev derfor testet for coronavirus, og begge deres tests var – ifølge The Sun og Page Six – positive.

Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: KARIM JAAFAR
Vis mere

Medierne påstår også at vide, at parret nåede at smitte flere medarbejdere og flere familiemedlemmer.

»Victoria gik i total panik og tvang hele familien i karantæne i mere end to uger. Hun var rædselsslagen for, at hun og David var superspredere, og gjorde derfor alt for minimere risikoen for smitte,« siger en ven af parret og fortsætter:

»Så hun lå ikke bare syg i sin seng – hun var også i panik samtidig. Det var nogle hårde uger.«

Ifølge mediernes anonyme kilder var David og Victoria Beckham meget opmærksomme på deres medarbejdere. Parret skal for eksempel have sendt omsorgspakker til minimum to medarbejdere, som var smittet med coronavirus.

Hverken David eller Victoria Beckham har kommenteret sagen, og deres talsperson har som nævnt afvist af be- eller afkræfte påstanden.