Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Rihanna og A$AP Rocky er blevet forældre til deres første barn – en lille dreng.

Det erfarer det anerkendte og velinformerede medie TMZ, som mener at vide, at de to musikeres barn kom til verden 13. maj i Los Angeles.

Forinden var Rihanna senest blevet set i offentligheden 9. maj, hvor hun og Rihanna og A$AP Rocky var ude at spise sammen.

Parret var gået stille med graviditeten, inden Rihanna i januar viste sin store babybule frem og annoncerede, at hun skulle være mor.

Til Vogue fortalte hun senere, at graviditeten ikke havde været planlagt.

»Jeg ved ikke, hvornår jeg har ægløsning eller noget af den slags. Vi havde det bare sjovt,« fortæller hun og fortsætter:

»Og så var det der bare på testen. Jeg spildte ingen tid. Jeg kaldte på ham (A$AP Rocky, red.) med det samme og viste den positive test, og så besøgte jeg min læge næste morgen, og der begyndte vores rejse.«

Den 34-årige sanger og rapperen A$AP Rocky, som egentlig hedder Rakim Athelaston Mayers, har dannet par de seneste to år, men var venner i mange år inden.

De mødte hinanden helt tilbage i 2012, hvor han var med på remixet af hendes sang 'Cockiness'.

Den første tid med ro og redebyggeri er dog ikke forløbet helt, som den slags gerne skal for vordende forældre.

I april blev A$AP Rocky ankoldt og sigtet for et skyderi i november sidste år.

Han er fortsat sigtet, men er siden sat på fri fod mod en kaution på 3,7 millioner kroner. Og blot to dage senere kunne parret angiveligt holder baby shower med rave-tema.