Marilyn Manson har været ude i et voldsomt stormvejr det seneste år.

Mange kvinder har anklaget ham for seksuelle overgreb, og han er kommet i politiets søgelys.

De mest vedholdende stemmer har været ekskæresten Ashley Morgan Smithline, som har fortalt, at hun utallige gange blev seksuelt overfaldet, bidt, pisket og skåret med en kniv samt hans tidligere forlovede, Rachel Evan Wood, som påstår, at Manson voldtog hende i musikvideoen til hans nummer 'Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)’.

Politiet har efterforsket anklagerne mod rockstjernen i et år, men der ser ikke ud til at komme en sag ud af det fra Los Angeles distriktsadvokats side.

Rachel Evan Wood har været ude med hårde anklager mod Marilyn Manson.
Rachel Evan Wood har været ude med hårde anklager mod Marilyn Manson. Foto: CHRIS DELMAS
Vis mere

Det skriver TMZ.

En unavngiven kilde ved politiet har fortalt til mediet, at der er nogle problemer med et offers troværdighed, og at det blandt andet er dette, der har gjort det svært at opbygge en holdbar sag mod Marilyn Manson.

Tilbage i november fortalte TMZ, hvordan en særlig politienhed ransagede Marilyn Mansons hjem i Los Angeles og blandt andet konfiskerede harddrives.

Men disse lader altså ikke til at indeholde noget af ulovlig karakter.

Sagen kan dog åbnes igen, såfremt der kommer nye beviser frem, lyder det.

Marilyn Manson har hele vejen gennem forløbet hævdet sin uskyld.

»Mit liv og min kunst har længe været en magnet for det kontroversielle, men disse påstande imod mig er nogle forfærdelige forvridninger af virkeligheden,« har han udtalt.

»Mine intime forhold har altid været med samtykke fra ligesindede partnere, uanset hvordan – og hvorfor – andre nu vælger at genfortælle fortiden forkert. Det er sandheden.«