Flere måneder inden fødslen var den yngste Kardashian i færd med at sikre sin datter. Kylie Jenner har sikret sig imod lange retssager ved at tage juridiske foranstaltninger for sin datters navn, så andre ikke kan tjene penge på det nyeste medlem af Kardashian-klanen.

Det skriver The Sun.

Den 20-årige Kylie Jenner er ikke alene model, reality-kendis og makeupmogul, hun er også forretningskvinde med stort F. Den nybagte mor har nemlig allerede sikret sig rettighederne til at markedsføre produkter i sin nyfødte datters navn. Navnet skal ifølge venner af familien være udvalgt flere måneder forinden og allerede have været igennem de juridiske øvelser, der skal til, inden man kan registrere sit varemærke, så andre ikke kan tjene penge på 'Stormi.' Alt imens den lille baby voksede i maven på hende.

Kylie Jenner har i den forbindelse selv fået et hak i tuden, da hun forsøgte at sikre sig rettighederne til sit fornavn. Den australske sangerinde Kylie Minogues advokater gjorde nemlig indsigelse ved at beskrive Jenner som en 'andenrangs reality-kendis' og påstod, at den 29 år ældre verdensstjerne var et noget stærkere brand, hvis der overhovedet skulle tages patent.

Billede fra Kylie Jenners graviditet.
Billede fra Kylie Jenners graviditet. Foto: PLANET PHOTOS
Vis mere

Jenners førstefødte er blot en måned gammel, men er allerede anslået til at have et brand, der er millioner værd, vurderer en kendisekspert.

Hollywood-ekperten Eric Schiffer, der er formand for Reputation Management Consultants, er overbevist om, at den blot 14 dage gamle Stormi Webster har et brand, der ville kunne indbringe mellem en og tre millioner dollars i forhold til den eksponering, der allerede har været i forbindelse med den hemmeligholdte graviditet og fødsel. I danske kroner vel reklamekronerne svare til mellem seks og 18 millioner, hvis den lille baby ville optræde i et bestemt mærke barnevogn eller lignende.

'Jeg vil være chokeret, hvis hun ikke er millionær inden sin første fødselsdag,' sagde Eric Schiffer overfor Metro.

Det første billede af den lille tilføjelse i Kardashian-familien.
Det første billede af den lille tilføjelse i Kardashian-familien. Foto: PLANET PHOTOS
Vis mere

Kylie Jenner er dog ikke bleg for at tænke sin datter ind i sine egne forretninger. Fredag lancerede hun sin nye makeupserie, the weather collection, der angiveligt er inspireret af Stormi Websters stormfulde navn. Produkternes navne er inspireret af vejrfænomener, såsom 'stilhed får stormen' og 'orkanens øje.'