Australsk ugeblad hævder, at superstjernen vil giftes og vil finde sin kommende brud gennem auditions.

Er du vil med Justin Bieber? Sådan rigtig vild?

Så er det måske nu, du skal slå til. For ifølge det australske ugeblad NW vil den canadiske stjerne holde auditions for at finde sin næste kæreste.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge avisen har Bieber spurgt sin australske ven Carl Lentz, en populær præst, om han vil hjælpe med nogle audition, så han kan finde en god kæreste, der deler hans tro på Gud.

»Justin stoler på Carl som en bror, og mener, det kan hjælpe ham med at finde sin eneste ene«, siger en unavngiven kilde angiveligt til NW.

Bieber har nogle krav til de håbefulde frivillige, og udover, at de skal være troende kristne, så skal de også være villige til at få børn, skriver Daily Mail.

23-årige Bieber har ellers ikke haft problemer med at møde kvinder tidligere. Udover hans meget kendte on/off-forhold til sangerinden Selena Gomez, har han datet skønheder som Sofia Richie, Hailey Baldwin og Sahara Ray.

Selv om Justin Bieber tilsyneladende har travlt med at slå sig ned og få børn, så har han rigeligt tid til at holde sin internationale succes ved lige. Han er sålede en af stemmerne bag sommerens helt store hit 'Despacito'.