Skuespilleren Bradley Cooper er blandt Hollywoods største profiler, men nu flytter han væk fra filmbyen – langt væk.

Den 44-årige 'A Star Is Born'-stjerne har nemlig indvilliget i at flytte med ekskæresten til New York på landets modsatte kyst. En tur på 4.000 kilometer.

Cooper og supermodellen Irina Shayk gik fra hinanden i sidste måned efter fire års kæresterier. Ifølge rygtemøllen gik de hver til sit i fred og fordragelighed, og det beviser de nu.

Ifølge altid velinformerede TMZ har de nemlig indgået en helt lige forældremyndighedsaftale over datteren Lea De Seine på to år.

Bradley Cooper og Irina Shayk ankommer til Oscar-uddelingen i februar. (Foto: Scanpix)
Bradley Cooper og Irina Shayk ankommer til Oscar-uddelingen i februar. (Foto: Scanpix) Foto: MARK RALSTON
Vis mere

Som en del af aftalen er de to parter blevet enige om, at de er nødt til at bo i samme by, så datteren ikke skal rejse rundt hele tiden på grund af deleordningen, og her er valget faldet på New York, skriver TMZ.

Set i lyset af at Bradley Coopers arbejdsplads er Hollywood, må han virkelig siges at have taget en for holdet.

Også i et andet henseende er flytningen – måske – en stor ulempe for ham. Hans partner i 'A Star Is Born'-sangeren Lady Gaga bor i Los Angeles.

De to har været kædet sammen, lige siden filmen tog alverdens biografer med storm, og de efterfølgende gav en meget intens fremførelse af hitsangen 'Shallow', som Lady Gaga vandt en Oscar for.

Begge parter har flere gange afvist, at der er noget mellem dem, men alligevel bliver Lady Gaga over en bred kam mistænkt for at være årsagen til Bradley Cooper og Irina Shayks forliste forhold.

Det på trods af, at stjernerne aldrig er blevet fanget i intimt samvær af glimmerbyens mange paparazzi.

I mellemtiden er Lady Gaga blevet kædet sammen med Jeremy Renner, og for få dage siden er Cooper blevet spottet til frokost med 'Big Little Lies'-stjernen Laura Dern i New York.

Hvis Bradley Cooper har det med at forelske sig i kvindelige kolleger, skal han passe alvorligt på. I sin kommende film 'Bernstein' spiller han nemlig over for den billedskønne 'Drive'-stjerne Carey Mulligan.