Han hedder Kristian Steen Rem, han er 39 år, og han har brugt det meste af sit liv på at forlige sig med rollen som Daniel i 'Matador' og komme videre i sit liv.

Faktisk skulle han miste sin førlighed, før han i dag kan kigge tilbage og se alle de gode ting, der også fulgte med rollen som enkemand Mads Skjerns søn i Lise Nørgaards tv-nationalklenodie.

- Jeg har viftet alle de gode ting fra den tid til side, og det fortryder jeg i dag, siger Kristian Steen Rem, der er uddannet blikkenslager.

Han har været sygemeldt siden 2001 på grund af et trafikuheld og har helt måttet opgive at bruge sin krop, efter at han var så uheldig at få en tung dobbeltseng ned over sig, da han skulle bære sengen ned fra første sal.

Han er nu i gang med at skrive en bog om at være barnestjerne. Han bor i dag med sin datter, konen, Birgitte, og hendes søn på 14 år ved Helsinge i Nordsjælland.

- Jeg fik en identitetskrise og en depression, men min familie har fået mig tilbage. Det hele har vendt for mig, da jeg blev far. Jeg kan se, hun ligner mig på en prik på billeder fra dengang, fortæller Kristian Steen Rem stolt.