Den stort opslåede hyldestkoncert til afdøde Master Fatman i Royal Arena er blevet aflyst. I stedet sættes den op i DR's Koncerthus til næste år.

»Desværre har vi måttet sande, at december er en travl måned, og at juleræset satte en stopper for deltagelsen hos mange,« udtaler Jacob Gurevitsch fra foreningen 'Master Fatmans Venner', der står bag koncerten.

Det betyder, at nogle af de planlagte kunstnere ikke kan optræde i Koncerthuset på den nye dato.

Til gengæld er andre føjet til plakaten.

Master Fatman.
Master Fatman. Foto: Mads Nissen
Vis mere

På grund af juletravlheden rykkes hyldestkoncerten 'Tykke Toner' nu til 29. marts næste år. Det vil samtidig markere etåret for DJ'en Master Fatmans død 26. marts. Morten Lindberg, som han rigtigt hed, blev 53 år.

Lasse & Mathilde, Marie Carmen Koppel, Benjamin Koppel og DR's Big Band skal ikke længere spille til koncerten.

Til gengæld er Erann DD og Thøger Dixgaard føjet til plakaten.

Blandt de andre deltagende er Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, som udtaler:

Sanne Salomonsen og Lis Sørensen vil optræde til 'Tykke toner'.
Sanne Salomonsen og Lis Sørensen vil optræde til 'Tykke toner'. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Det er vigtigt for os at komme og spille til 'Tykke Toner'. Han var en god ven, og vi savner ham meget. Derfor har det været så let for os at sige ja tak til at være med. Det bliver en fantastisk aften.«

Aftenens værter er fortsat Morten Lindbergs tidligere kollegaer fra hans tid på Radio24Syv Mikael Bertelsen og Simon Jul, og koncerten optages og sendes på TV 2 på et endu ikke annonceret tidspunkt.

Morten Lindberg havde en forkærlighed for jazz og latin, og 'Vild med dans'-orkesteret, The Antonelli Orchestra, som kommer til at levere musikken til de optrædende sangere, vil derfor krydre de kendte sange med elementer fra disse genrer.

Havde man købt billet til koncerten i Royal Arena den 19. november, vil man have modtaget en direkte besked om, at pengene vil blive refunderet. Samtidig får tidligere købere fortrinsret til at købe billet til den nye koncert i DR's Koncerthus.