Selv når det går den forkerte vej for influenceren Mascha Vang, så går det ret godt. I hvert fald i hendes virksomhed.

I 2020 er den 41-årige bloggers indtægter nemlig mere end halveret. Således er hendes overskud landet på lige godt en million kroner, hvorimod hendes virksomhed året forinden indkasserede et overskud på 2,37 millioner.

Det viser hendes årsregnskab, som virksomhedsportalen Ownr har trukket for B.T.

I årsregnskabets ledelsesberetning beskriver Mascha Vang stadig virksomhedens resultater som »tilfredsstillende«, samt at de »ikke i betydende grad« har været påvirket af coronasituationen.

Overfor B.T. uddyber Mascha Vang dog, at hun og hendes virksomhed bestemt ikke er gået helt fri af virussen og de medfølgende restriktioner.

»Corona er helt klart skyld i resultatets størrelse, men jeg har til en vis grad været heldig, da jeg stadig har haft nogle positive aktiviteter trods markant nedgang,« forklarer hun.

Men trods det halverede overskud har den 41-årige blogger alligevel formået at hive mere ud i løn til sig selv end året forinden.

Personaleomkostningerne i hendes enkeltmandsvirksomhed beløber sig nemlig til knap 720.000 kroner i 2020, hvilket man altså må formode er gået til hende selv.

Derudover har Mascha Vang fået udbetalt et udbytte på præcis en million kroner.

Samlet giver det hende en årsløn på 1.717.249 kroner, hvilket fordelt ud på årets 12 måneder svarer til en månedsløn på 143.104 kroner.

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager har også et holdingselskab, hvori hendes egenkapital nu lyder på mere end 10,5 millioner kroner efter at være vokset med lige godt en million siden 2019.

Samtidig forventer Mascha Vang, at den gode stime med millionoverskud – som hun har fremvist gennem de seneste seks års regnskaber – fortsætter.

»Der forventes en positiv udvikling i selskabets aktiviteter i det kommende år,« lyder det i ledelsesberetningen.

Mascha Vang blev kendt gennem sin deltagelse i 'Paradise Hotel', og i dag optræder hun stadig i tv-programmer, ligesom hun tjener sine penge gennem kommercielle samarbejder og annoncer på sin blog og på sociale medier.