Blogger og tv-personlighed Mascha Vang fotograferet på sit kontor i København fredag den 25. september 2015.
Blogger og tv-personlighed Mascha Vang fotograferet på sit kontor i København fredag den 25. september 2015. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen

Den danske blogger Mascha Vang har længe følt sig træt og uoplagt, og nu har hun endelig fundet ud af hvorfor.

Mascha Vang har nemlig ved et uheld fået byttet sine vitaminpiller ud med sovepiller gennem en længere periode, og hun har blandt andet taget sovepiller på en længere tur til Sierra Leone, som hun for nylig var på i forbindelse med ambassadørarbejde for Plan Danmark.

Mascha

På sin blog Maschavang.dk forklarer hun, hvordan hun for få dage siden opdagede fejlen.

»I forgårs da jeg var løbet tør for de ca. 20 piller, opdagede jeg det. Det er en SOVEPILLE jeg har taget hver morgen!!! Ej, men det er simpelthen så pinligt, jeg ved det. Så tror da FANDEN jeg har været træt hver eneste dag! Travlt arbejde, enlig mor, og så på sovepiller til daglig. Flot,« skriver bloggeren, som i samme ombæring opfordrer sine læsere til, at ’det er så pinligt, at det må blive mellem os’.

Mascha Vang forklarer også, hvordan hun da rigtigt nok havde undret sig over sit utroligt lave energiniveau, som blandt andet fik hende til at falde i søvn i tide og utide.

»Jeg har derfor heller ikke kunne slæbe min røv ud at løbe, men nogle gange faldet i søvn med jakken på i sofaen, lige så snart jeg havde afleveret Hollie Nolia i børnehaven. Jeg har handlet ekstra vitaminer, og bare troet jeg var stresset og drænet for energi (øhhhh ja!), og derfor slet slet ikke i min vildeste fantasi troet at det var pga. sovepiller. Altså hvem fanden kunne dog tro det?«

Bloggeren understreger dog, at hun nu er helt frisk igen.

»Jeg har det fint nu, jeg er frisk, skal nok lige ud af min rus, men kan mærke stor forandring. Jeg har taget pillerne i stort set en måneds tid, og det kan godt være, det ikke har været alle dage, men jeg ved i hvert fald jeg ikke har flere piller,« siger hun til BT og fortæller, at hun ikke helt ved, hvordan hun skal forklare situationen til sin læge.

»Pillerne ligner hinanden fuldstændig, og derfor har jeg forvekslet dem. Jeg havde bestilt tid ved lægen, fordi jeg synes, det var mærkeligt, at jeg var så træt, men jeg har ikke lige fundet på en god forklaring. Det kan i hvert fald godt være, at jeg ikke skal spørge om flere sovepiller,« griner Mascha Vang.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.