Mascha Vang har lavet en børnetøjskollektion, der er opkaldt efter datteren Hollie Nolia, som hun har sammen med racerkøreren Nicolas Kiesa.
Mascha Vang har lavet en børnetøjskollektion, der er opkaldt efter datteren Hollie Nolia, som hun har sammen med racerkøreren Nicolas Kiesa. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen

Den danske kendisblogger har længe holdt på en stor hemmelighed. Men torsdag (28. januar) har hun offentliggjort den via sin blog.

Mascha Vang er nemlig klar til at lancere børnetøjsmærket Hollie Nolia, der er opkaldt efter hendes datter, på en tøjmesse i Forum i begyndelsen af februar. Her håber kendissen selvfølgelig på, at der er nogle danske forhandlere, som bider på krogen. Det skriver hun på sin blog.

»Børnetøjsmærket bærer navnet Hollie Nolia, fordi det egentlig er baseret på hende. Det er her jeg får mine idéer, og finder på designs. Det har været så spændende at starte op, og vi glæder os helt vildt til at vise hele kollektionen frem for de danske forhandlere på messen i Bella centret. Hollie Nolia har selv været med til at pege på de farver og små designs der findes på tøjet (det er ændret mange gange, skal jeg hilse og sige), og er selvfølgelig selv model på det hele. Vi er gået ud fra hvad vi selv bliver glade for at se på, hvad der er funktionelt og kan sammensættes på flest måder,« skriver hun.

1

Tøjet i kollektionen retter sig mod piger mellem 2-6 år. Mascha Vang skriver, at det sker i samarbejde med firmaet Hust & Claire, der går meget op i bæredygtighed i forhold til produktion, men også socialt ansvar:

»Jeg er med andre ord vanvittig stolt over at samarbejde med et firma som Hust & Claire, der sætter så meget ind på at kun det bedste er godt nok. Sådan skal vores tøj nemlig være, med god samvittighed. Især efter den rejse jeg lige har været på, betyder det meget for mig som menneske, at det vi producerer er godt for alle, i alle led – selvom det naturligvis økonomisk kunne betale sig at være mere ligeglad. Det er vi ikke!«

Mascha Vang lancrede nyt site

Ifølge Mascha Vang selv så har flere forhandlere i europæiske lande angiveligt lagt bestillinger på tøjet til marts.

I forhold til prisen på tøjet skriver Mascha Vang følgende til en bruger på Facebook:

»Det bliver mellempriser ala Hust & Claire. Altså ikke dyrt, men heller ikke billigt, da vi hellere vil lave noget godt, hvor der er tænkt på bæredygtighed, kvalitet og socialt ansvar. Og det er svært at gøre det meget billigt med de certificeringer.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.