Kendisbloggeren Mascha Vang har købt sin datter en Gucci-skoletaske til over 4.500 kroner. Købet bliver modtaget med blandede følelser af hendes mange følgere.

’I knoooooow!!! Det er lidt skørt, men jeg kunne ikke lade være. Jeg er SÅ glad for min rygsæk, og da jeg så det var muligt vi kunne matche lidt… Well. Altså vi er enige om, at hvis man lukker det ene øje, så ligner det magnoliablomster, ik!? Jeg elsker den, og jeg vil elske at vi matcher når vi rejser sammen. Hvis ikke Miss Nolia skulle ha’ sådan en taske, hvem skulle så?’ Sådan indleder Mascha Vang sit blog indlæg, om købet af en dyr luksustaske til sin 4-årige datter Hollie Nolia.

Men da hun delte opslaget på Facebook fik taskekøbet dog en blandet modtagelse fra hendes mange følgere.

’Nu bliver jeg nok slagtet,men hold nu kæft hvor latterligt !’ Skriver Bitten Pedersen

Mange bakker op om Bittens kommentar, og kommer med flere praktiske bekymringer, i forhold til at et børnehavebarn har en Gucci-taske.

Malene Thanning Dyrstad skriver blandt andet: ’Lige i overkanten måske. En gang i børnehaven og væk er den’

Det har Mascha Vang dog en klar holdning til, hun skriver nemlig: ‘Den skal med I børnehave, den skal bruges og er ikke til pynt’

Rikke Justesen mener: ‘Det er latterligt, fordi forhåbentlig er ungen ligeglad. Og ville hellere have haft Frozen. Og hvis hun ikke er ligeglad, og som 4 årig rent faktisk er helt vild med Gucci, så siger jeg held og lykke til hvert eneste mennesker der i fremtiden får lov at slibe kanterne af den dame.’

I sit blogindlæg skriver Mascha Vang også:  ’Ja Hollie Nolia er da ligeglad, altså hun elsker den, fordi den er fin og ligner mors. Men om den er fra Bilka eller Gucci, det er vist udelukkende for mors skyld. Og så er det jo heldig at jeg er den voksne, der tjener pengene og bestemmer hvad de skal bruges på.’

Mange af Mascha Vangs følgere erklærer sig dog enige i, at taskekøbet er Mascha Vangs eget valg, og flere ville gøre det samme, hvis de havde muligheden.

’Jalousi er en grim ting og en farlig sygdom... Havde jeg haft råd, så havde min datter også haft sine egne, i stedet for at rende rundt med mine... Jeg synes det er fedt hun får sin egen... Nogen køber fjällræv andre køber Gucci... ’, skriver Fie Aagaard.

 

Andre læser også