Standupkomiker Mark Le Fevre har i 2019 turneret rundt med et onemanshow, der overordnet set handler om, at han bekymrer sig lidt for meget.

Showet hedder 'Bøvl' og gav ham blandt andet en nominering som 'årets komiker' ved årets Zulu Comedy Galla, men det har ikke hjulpet på de mange dårlige tanker at tage hele landet rundt med dem, fortalte han på den røde løber i Københavns Operahus.

»Det skulle man tro. Det er et frygteligt nederlag at indrømme, men nej desværre ikke endnu.«

Adspurgt, hvor mange gange han måtte ringe til sin læge på turneen, afslørede han, at der havde været en enkelt episode:

»Jeg er inde og lave et show på et tidspunkt, hvor jeg ved der kommer en læge. Han kommer så backstage og tjekker min næse hurtigt. Det var lidt akavet,« fortæller Mark Le Fevre.

Han havde ondt i næsen og tænkte, at den var helt gal, så da showet var slut, hev han altså den tilstedeværende læge om bag scenen for en hurtig undersøgelse.

»Der var heldigvis ikke noget galt. Det var rigtig dejligt at få en mand, der ved noget om det, til at kigge på næsen og sige, at det bare er en rift.«

Op til premieren på sit onemanshow i starten af året fortalte Mark Le Fevre om sit liv som hypokonder. Han er blandt andet blevet undersøgt for kræft en håndfuld gange, fortalte han. Heldigvis uden at fejle noget.

Det interview kan du genlæse HER

Se hele interviewet med Mark Le Fevre fra årets Zulu Comedy Galla i videoen øverst.