15 kvinder har anklaget musikeren Marilyn Manson for seksuelt, psykisk og fysisk misbrug.

Én af disse kvinder, Ashley Morgan Smithline, fortæller nu til magasinet People, hvad hun blev udsat for i de to år, hun datede Marilyn Manson.

Hun påstår, at hun utallige gange blev seksuelt overfaldet, bidt, pisket og skåret med en kniv, ligesom Manson også skulle have stukket hele sin næve ind i munden på hende under sex.

Han skulle derudover have tvunget hende til at indgå en blodpagt, hvor de drak hinandens blod, og hun blev flere gange, når hun havde gjort ham sur, låst inde i en lydisoleret glasboks, som Marilyn Manson angiveligt har døbt 'de slemme pigers rum'.

Marilyn Manson koncert 8. juni 2015 på Vega.
Marilyn Manson koncert 8. juni 2015 på Vega. Foto: Sophia Juliane Lydolph
Vis mere

»Jeg overlevede et monster,« siger 36-årige Ashley Morgan Smithline om sin tid med den i dag 52-årige Marilyn Manson.

De to mødte hinanden i sommeren 2010, da Smithline arbejdede som model i Asien. Her tog Manson kontakt til hende med et tilbud om en filmrolle.

Og Smithline blev hurtigt tiltrukket af én ting ved musikeren – hans intellekt.

»Han indfangede mig med sin uendelige intelligens,« siger hun og fortæller, at de to snakkede om Vladimir Nabokov, Leo Tolstjoj og udenlandske film.

Marilyn Manson begyndte at sende hende dusinvis af sms'er på alle tidspunkter af døgnet, og han bad Smithline – der er af jødisk oprindelse – om at købe nazimemorabilier som knive og piske med hjem til ham i Los Angeles.

»Han fik det til at virke som en joke mellem os. Jeg tror, at jeg på det tidspunkt allerede var så fanget i det, at jeg troede, han ikke ville kunne lide mig, hvis jeg ikke tog de ting med hjem til ham. Hvis jeg havde vidst, at de våben skulle bruges på mig, havde jeg nok haft det mere underligt med det,« fortæller hun.

Da Ashley Morgan Smithline vendte tilbage til USA, gik der ikke lang tid, før hun flyttede ind i Marilyn Mansons lejlighed.

Første gang, han gjorde fysisk skade på hende, var, da han piskede hendes nøgne ryg. Kort efter begyndte de seksuelle overgreb. Første gang var, da hun vågnede en morgen og skrigende kunne konstatere, at hendes hænder var bundet, mens Manson trængte op i hende.

Esme Bianco, der spillede med i 'Game of Thrones', er en af de andre kvinder, der har anklaget Marilyn Manson for overgreb. (Photo by Angela Weiss / AFP)
Esme Bianco, der spillede med i 'Game of Thrones', er en af de andre kvinder, der har anklaget Marilyn Manson for overgreb. (Photo by Angela Weiss / AFP) Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

»Han blev ved med at sige, at man ikke kan voldtage nogen, man elsker,« fortæller Ashley Morgan Smithline.

Overgrebene fortsatte, og Manson skar blandt andet sine initialer ind i Smithlines lår. Ar hun stadig har, og som hun i dag får det dårligt af at se på, fordi det minder hende om en tid, hvor hun var hjernevasket.

Mere end 100 gange blev hun låst inde i den lydisolerede glasboks, der angiveligt står i Marilyn Mansons soveværelse. Flere af de andre kvinder, der er kommet med anklager mod musikeren, har fortalt, at de også blev låst inde i glasboksen.

Først i 2013 lykkedes det endegyldigt for Ashley Smithline at bryde ud af forholdet, og efter samtaler med andre af de kvinder, der har anklager Marilyn Manson for overgreb, er følelsen af skam og skyld blevet mindre.

»Jeg er ikke et offer. Jeg er en fucking overlever. Jeg vil have, at folk ved, hvad han er,« siger hun i interviewet.

Via sin talsperson har Marilyn Manson afvist alle Ashley Morgan Smithlines beskyldninger.

»Der er så mange løgne i disse påstande, at vi ikke ved, hvor vi skal starte. Dette forhold, til den grad det overhovedet var et forhold, varede ikke engang én uge,« lyder det.

People påstår dog, at Ashley Morgan Smithline har vist dem beskeder og e-mails fra Manson, der strækker sig over en periode på mere end to år.

Marilyn Manson har ligeledes afvist alle andre anklager fra kvinderne og fortalt, at hans intime forhold »altid har været med fuld samtykke mellem ligesindede personer«.

Han bliver for tiden efterforsket af Los Angeles politi for mistanke om vold i hjemmet.