Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Da skuespilleren Marie Askehave for to et halvt år siden blev mor til lille Gudrun, dannede hun en mødregruppe sammen med andre nybagte mødre og deres børn. Heriblandt Mira Wanting og lille Filippa.

Kun godt et år senere fik Mira Wanting konstateret livmoderkræft - en sygdom der endte med at tage hendes liv lørdag. Den unge skuespillerinde og mor blev bisat ved en lille ceremoni fredag, som kun familien var med til, fortæller Marie Askehave, der stadig har jævnlig kontakt med mødregruppen og deres små børn.

- Mira var et fantastisk menneske. Der var smæk på hende, men hun var også betænksom og omsorgsfuld. Det er helt forskrækkeligt, hvad der er sket. Hun vil blive et stort savn. Vi vil alle sammen savne hende i gruppen, fortæller skuespilleren, der samtidig sender varme tanker til hendes to døtre på to og 13 år.

- Det er så trist for de to piger. Jeg har haft mest kontakt med Filippa gennem gruppen, men jeg håber, den kan gøre, at børnene får en lille smule fornøjelse med hinanden, siger Marie Askehave.

Mira Wanting var på hospice i fem uger, inden hun til sidst måtte give efter for den frygtelige sygdom.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.