For mere end et årti siden deltog Mariah Carey i 'The Ellen DeGeneres Show', hvor det blev afsløret, at hun var gravid. En graviditet, der senere førte til en ufrivillig abort.

I et nyt stort interview med Vulture fortæller den 50-årige sangerinde nu, at hun følte sig »ekstremt utilpas« i interviewet, fordi Ellen DeGeneres 'tvang' hende til at afsløre, at hun var gravid. Det skriver People.

»Jeg var ekstremt utilpas i det øjeblik. Det er alt, jeg kan sige. Og jeg har virkelig haft svært ved at håndtere eftervirkningerne efterfølgende.«

I Ellen-interviewet, der fandt sted i 2008, spurgte Ellen DeGeneres sangerinden direkte, om Mariah Carey ville be- eller afkræfte rygterne om, at hun og hendes daværende mand, Nick Cannon, ventede sig.

Mariah Carey følte, at Ellen DeGeneres tvang hende til at indrømme, at hun var gravid, selvom hun ikke var klar.
Mariah Carey følte, at Ellen DeGeneres tvang hende til at indrømme, at hun var gravid, selvom hun ikke var klar. Foto: ROBYN BECK
Vis mere

Mariah Carey grinte og forsøgte at skifte emne, men Ellen DeGeneres gav ikke op og tilbød i stedet Mariah Carey et glas champagne for at bevise, at hun ikke var gravid.

»Det her er gruppepres,« sagde Mariah Carey til store grin fra publikum.

Da Mariah Carey forsøgte at snyde-drikke af glasset, og Ellen DeGeneres opdagede det, udbrød talkshowværten: 'Du er gravid!'

To år senere - i 2010 - afslørede Mariah Carey, at hun rent faktisk var gravid under interviewet med Ellen DeGeneres, men at hun aborterede kort efter.

Arkivfoto af Mariah Carey (forrest i midten) og Ellen DeGereners (forrest til højre) under et Obama-event i 2010.
Arkivfoto af Mariah Carey (forrest i midten) og Ellen DeGereners (forrest til højre) under et Obama-event i 2010. Foto: JIM WATSON
Vis mere

»Jeg var ikke klar til at fortælle det (graviditeten, red.) til nogen, fordi jeg allerede havde været gennem en abort. Jeg vil ikke kaste nogen under den famøse bus, men jeg nød ikke dét øjeblik,« siger hun til Vulture.

Mariah Carey har den dag i dag to børn. Der er tale om et sæt tvillinger på ni år, som hun fik med sin eksmand Nick Cannon tilbage i 2011.

Hendes kommentarer om Ellen DeGeneres-interviewet kommer på et uheldigt tidspunkt for talkshowværten, der de seneste måneder er blevet stærkt kritiseret.

En lang række nuværende og tidligere medarbejdere på 'The Ellen DeGeneres Show' har nemlig beskyldt hende for at tillade alt fra mobning og racisme til sexchikane på arbejdspladsen.

Historier, som blandt andet har medført, at Ellen DeGeneres har undskyldt over for sine medarbejdere, og har fyret tre topproducere.

Derudover har hun implementeret bedre vilkår for sine ansatte. Det kan du læse mere om her.