De mandlige danske tv-værter har aldrig været kendt for deres sikre stil tværtimod.

De mandlige danske tv-værter har aldrig været kendt for deres sikre stil tværtimod.


Mandlige tv-værter er tøsedrenge

Meget få huskes for deres tøjstil, måske lige med undtagelse af en vis Voldborg, og det var vist ikke for den gode smag.

Disse fem herrer har alle stor succes med deres programmer og udfylder værtsrollen til punkt og prikke – men stilmæssigt kunne man godt ønske sig lidt mere.

Gad vide hvorfor de fleste af dem gerne vil være så anonyme som muligt.

Det er jo så som så med anonymiteten, når de kommer lige ind i folks stuer én eller flere gange om ugen. Jeg synes godt, at de kunne oppe sig, være lidt på forkant, tage nogle chancer og ikke være sådan nogle tøsedrenge. Kom så – vis os hvad I har!

Bubber

Det virker nærmest, som om vores tv-konge Bubber har været med fra tv’ets barndom. Han har henrykket børn i et badekar, han blev B.S.’ hjerteven i bedste sendetid, og nu viser han seerne 'Danmark ifølge Bubber'. Alt sammen iført den samme drengede stil. Han må leve efter parolen: 'Hvorfor ændre noget, der virker.'


Kåre Quist

Kåre Quist er en af de nyere stjerner på den danske tv-himmel. Han er vært for 'Kontant', hvilket hans rolle bestemt også er, så det er vigtigt, at hans stil ikke tager fokus fra de seriøse emner. Værten formår faktisk at være konservativ velklædt tilsat et trendy twist.


Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard er vært på 'Dagens mand'. Tv-værten er en virkelig flot fyr, det skal der slet ikke være nogen tvivl om. Jeg ville bare ønske, at han turde lidt mere med sin påklædning og var knap så konservativ.


Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard har en tendens til at forsvinde i lidt for store jakker. Han toner for øjeblikket frem på skærmen i DR2 programmet 'Ugen med Clement', som har undertitlen: 'Intet fyld, ingen undskyldninger' – et slogan der egentlig passer meget godt på hans påklædning.

Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen høster succes og roser for 'Det nye talkshow', og det er helt sikkert mere, end han gør for sin påklædning. Han har sin egen stil, det må man give ham, men hvilken? Anders Lund Madsen ligner ofte mere en hjemløs, end den succes han er på både tv, radio og i teatret.