Hun blev mor som 15-årig og har forsøgt at stable et fornuftigt liv på benene for sin lille søn lige siden. For et halvt år siden forlod hun hjemstavnen Hedensted for at starte forfra i København. Men den 20-årige Malou Stella røg i dårligt selskab, hvor vennerne var, hvad hun kalder ’samfundstabere’ og stoffer hverdagskost.

Tidligere på året trådte Malou Stella ud af Kanal 4-programmet ’De unge mødre’, skiftede navn til Malou Navarana og satsede på et liv som popstjerne. Hun lod sin 5-årige søn Tino blive hos sin mor Britta i den jyske hjemby og flyttede til København. Men hun røg i ’dårligt selskab’, som hendes mor Britta siger det.

 - Jeg var kommet alene til København. Der skulle ske noget nyt. Jeg blev træt af almindelige diskoteker. Jeg kunne ikke gå i fred, fordi jeg er kendt. I stedet begyndte jeg at komme et sted, der hedder ’Hulen’. Der flød med stoffer, og folk var helt blæste. De var en flok samfundstabere, og jeg var klart én af de pænere, fortæller Malou Stella.

B.T. møder hende, kæresten Marc, sønnen Tino og moderen Britta i den tre værelseslejlighed i Søborg, som de gennem fire måneder har boet i. 

Her indrømmer hun for første gang, at hun har taget stoffer under den svære begyndelse i København. 

- Jeg har måske prøvet stoffer to-tre gange. Ikke mere. Første gang prøvede jeg amfetamin. Jeg husker egentlig mest, at jeg slet ikke kunne sove. Kokain gjorde mig bare glad. Jeg følte, at jeg kunne klare det hele. Det er mest kokain, unge tager i dag. Nok fordi det er dyrt, så er det smarteste, vurderer hun.