Det har sin pris at være gift med en eftertragtet verdensstjerne som skuespilleren Mads Mikkelsen.

Det fortæller den danske hjerteknusers kone Hanne Jacobsen i denne uges udgave af SE og HØR. Her afslører hun, at ægteparret faktisk slet ikke bor sammen, fordi den verdenskendte skuespiller hele tiden er optaget af sin guldrandede karriere i udlandet.

Og det er en kendsgerning, som hun ikke gør sig forhåbninger om at kunne lave om på, selv om parret har to børn sammen:

- Jeg ser ikke mig og Mads bo sammen 12 måneder om året i Danmark. Det ser jeg ikke. Mads er en international skuespiller, og han elsker at arbejde i udlandet, siger Hanne Jacobsen, der selv er koreograf, til SE og HØR.

Hun betegner over for bladet sit forhold til ægtefællen som et »long-distance relationship«, hvilket hun synes er »irriterende« og »røværgerligt«.

Ægteparret har dog netop kunnet nyde hinandens selskab ved weekendens Oscar-uddeling i Los Angeles, hvor de i en uge boede sammen på luksushotellet The Mondrian.

Men ellers er Mads Mikkelsen for tiden bosiddende i Toronto i Canada, hvor han er i gang med optagelserne til tv-serien »Hannibal«.

Og den 48-årige, danske verdensstjerne har tilsyneladende set i øjnene, at ægteskabet med Hanne ikke kan have højeste prioritet, når han har valgt at satse benhårdt på at forsætte den internationale karriere, som for alvor tog fart med filmrollen som Bond-skurken Le Chiffre i 2006. Heller ikke når de for en sjælden gangs skyld kan være sammen i Los Angeles:

- Når vi kommer hjem til hotellet, så går vi i seng. Så vågner vi dagen efter, og så starter det hele igen, siger Mads Mikkelsen til SE og HØR.

Mads Mikkelsen og Hanne Jacobsen blev gift i år 2000, og har sammen børnene Carl og Viola.