Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den champagneglade iværksætter Mads Dinesen på 22 år er kendt for sine store armbevægelser i både i by- og forretningslivet. Men hans direkte facon betyder, at han gennem en længere periode har modtaget ubehagelige beskeder, der nu er ekshaleret til dødstrusler. Det skriver Her & Nu

De seneste måneder har seerne kunne følge Mads Dinesen i hans jagt på en bolig til 16 millioner kr. i TV3-serien ’Kræsne Købere’. Men eksponeringen af den selvbestaltede mangemillionær betyder, at Mads Dinesen får omkring 100 henvendelser om dagen fra folk, han ikke kender.

- Der er en, der skriver: 'Jeg finder ud af, hvor du bor og kommer og slår dig ihjel' og en anden: 'Du skal være glad for, at jeg ikke bor i København, siger Mads Dinesen til Her & Nu.

Mange af beskederne kommer på Facebook, hvor Mads Dinesen kan se afsenderne. Han fortæller, at han melder alle truslerne til politiet.

Mads Dinesen er kendt som 'champagnedrengen' - et tilnavn han har fået, dels fordi han er glad for dyr champagne, men også fordi han i 2012 tømte en flaske champagne til 75.000 kr. i fattighullet i København.

Mads Dinesen mener selv, at han er god for 20 millioner kr., men hans forretningsmetoder har været meget omdiskuteret. Han har bl.a. flere konkurser og bedragerisigtelser bag sig.

I oktober sidste år blev Mads Dinesen meldt til politiet for økonomisk bedrageri for en halv million kr. Anmeldelsen blev indgivet af eventfirmaet ICS, der havde betalt Mads Dinesen 530.000 kr. for et arrangement, der skulle afholdes på hans natklub NASA. Men arrangementet blev aflyst, da firmaet var gået konkurs. ICS fik derfor hverken deres arrangement eller penge.

Mads Dinesen fortæller, at han generelt ikke føler sig truet af de beskeder, han får.

- Det eneste, der gør mig nervøs, er, hvis min kæreste skulle blive udsat for et eller andet. Det ville være super ubehageligt, hvis han blev involveret på den måde, siger han til ugebladet.

Mads og kæresten er netop flyttet sammen i Mads' lejlighed på Frederiksberg.