Kæmpestjernen Madonna er bestemt ikke glad for en ny artikel, der er bragt i avisen New York Times.

Hun har brugt måneder sammen med journalisten, men skriver nu i et opslag på sin Instagram-profil, at hun er ked af, at hun har brugt 'så meget som fem minutter' med hende.

Der er flere ting, som sangerinden ikke er imponeret over i artiklen.

'Journalisten, der skrev denne artikel, brugte dage, timer og måneder med mig og blev inviteret ind i en verden, som mange mennesker ikke ser, men (hun, red.) valgte at fokusere på trivielle og overfladiske ting som etnicitet på min stand-in eller mine gardiners tekstiler, endeløse kommentarer om min alder, som aldrig havde været nævnt, hvis jeg havde været en MAND.'

Madonna taler generelt ikke pænt om journalisten Vanessa Grigoriadis i sit opslag. 'Jeg følger mig voldtaget,' siger hun, og uddyber:

'Og ja, jeg må godt bruge den analogi, da jeg blev voldtaget som 19-årig.'

Hun mener, at den kvindelige journalist, lader som om, hun er feminist, men at det i virkeligheden slet ikke er tilfældet.

Madonna siger, at man kan ikke 'fikse' samfundet, og der er en uendelig trang til at 'formindske, underkende og nedbryde' det, som man ved er godt. Især når det kommer til stærke, selvstændige kvinder, skriver stjernen.

I New York Times-artiklen kan man ganske rigtigt læse, som Madonna skriver det, at journalisten nævner en dobbeltgænger, der var hyret til et show, som så asiatisk ud, at mange af tekstilerne i hendes hjem er velour og gentagende gange bliver det påpeget, at Madonna er oppe i årene.

'Mine venner i modeindustrien, som plejede at få inspiration fra hende, kunne godt lide hendes hatte, men ikke hendes smykkebeklædte klap for øjet,' skriver journalisten og fortsætter:

'Mine gamle, skorpede punkvenner, deriblandt en eks-dominatrix, der ejer en restaurant, sagde: 'Madonna er hardcore! Jeg ville gerne vide, hvad hun tænker om overgangsalderen.'

Ord, der altså langtfra behagede verdensstjernen, hvilket hun nu afslører i sit Instagram-opslag.