Madonna fortryder kun få ting i sit liv. Nu afslører hun ét par af dem.

Sideløbende med sin popstjerne-karriere har den ikoniske sangerinde medvirket i en lang række film.

Hendes film-cv består blandt andet af Tom Hanks-filmen 'A League of Their Own, musicaldramaet 'Evita' og Pierce Brosnans sidste optræden som James Bond 'Die Another Day'.

Torsdag medvirkede 63-årige Madonna i det amerikanske talkshow 'The Tonight Show', hvor værten Jimmy Fallon beder Madonna om at fortælle om nogle af sine karriereforbrydelser.

Madonna.
Madonna. Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Her afslører Madonna først, at hun IKKE fortryder, at hun sagde nej til at spille med i 1990'er-floppet 'Showgirls' fra 1995.

Hun fortryder dog, at hun sagde nej til at spille Catwoman i Tim Burtons Batman-film 'Batman Returns' fra 1992. En rolle, der som bekendt i stedet gik til Michelle Pfeiffer.

»Jeg så dem begge ('Showgirls' og 'Batman', red.) og jeg fortryder, at jeg sagde nej til Catwoman. Simpelthen fordi den rolle jo var for vild,« lyder det fra Madonna, der dog har en anden rolle, som hun er endnu mere ærgerlig over at have ladet passere.

»Jeg sagde også nej til en rolle i 'The Matrix'. Er det ikke vildt?« spørger hun talkshowværten.

The Matrix.
The Matrix.
Vis mere

»Jeg havde lyst til at grave mig selv ned. Det er jo en af de bedste film, der nogensinde er lavet.«

'The Matrix' fra 1999 indbragte svimlende 465 millioner dollar (cirka tre milliarder danske kroner, red.) og medførte de to efterfølgere 'The Matrix Reloaded' og 'The Matrix Revolutions', der tilsammen er blandt de cirka 50 mest indbringende filmserier nogensinde i verden

Senere i år er der premiere på en fjerde 'Matrix'-film, og hvem ved, hvordan filmserien havde udviklet sig, hvis Madonna for eksempel havde spillet den kvindelige hovedrolle Trinity?

Madonnas seneste filmoptræden er James Bond-filmen 'Die Another Day' fra 2002, hvor hun vandt 'værste sang' og 'værste birolle' ved den årlige Golden Raspberry Awards.

Det knap så flatterende awardshow, der afholdes i Hollywood nogenlunde samtidig med Oscar-uddelingen, har generelt haft et godt øje til Madonna, og som i forbindelse med årtusindeskiftet udråbte hende til århundredets dårligste skuespiller.