DR-værten Petra Nagel skal sammen med sin kæreste, Asbjøn, være forældre.

Det afslører hun på Instagram, hvor den 32-årige vært og journalist skriver:

'Her står vi på et toilet i sommer på Ærø. Ved ikke hvorfor Asbjørn har en toiletrulle i hånden... til gengæld holder jeg en graviditetstest, og den er positiv. Vi skal være forældre til foråret og vi glæder os meget'

Petra Nagel havde i foråret sit eget DR3-program, 'Petra elsker sig selv', hvor hun skulle lære at elske sin krop, som hun gav udtryk for var for tyk. Men nu kommer hendes mave altså til at vokse - men denne gang med glæde.

»Vi har vidst det i noget tid, men vi har holdt det hemmeligt indtil i dag, hvor vi har været til nakkefoldscanning,« siger Petra Nagel til BT, der fortæller, at barnet heldigvis har det godt, og de kunne se det bevæge sig.

Dog havde Petra Nagel og hendes kæreste, der også optrådte i DR3-programmet, ikke planlagt gravidititen.

»Det var ikke planlagt, men det er bestemt heller ikke en dårlig nyhed. Vi glæder os meget, især nu hvor scanningen er gået godt,« siger Petra Nagel.

Parret kender ikke kønnet på barnet endnu, men det er planen, at de skal vide det. Om at være gravid kan DR3-værten fortælle, at det ikke er, som hun forventede.

»Jeg havde forestillet mig en rigtig smuk proces, men de sidste par måneder har jeg været rigtig træt og haft kvalme,« siger Petra Nagel.

Petra vil om kort tid være på skærmen igen, når hun skal være vært til awardshowet P3 Guld.