Tine Bryld blev i dag bisat i Vestre Kirkegårds kapel, hvor alle var inviteret til at sige farvel. Da seancen var slut, bar Tines børn kisten ud til klassisk orgelmusik. Det var meningen, at Michael Jacksons "Heal The World" skulle have flydt ud af højtalerne i kapellet, men lyden svigtede.

230 pladser var alt hvad der var til de mange fremmødte, da Tine Bryld i dag blev bisat. Pladserne blev hurtigt fyldt op af de mange, mange mennesker, som på den ene eller anden vis har knyttet et bånd til socialrådgiveren.

SE ALLE BILLEDERNE FRA BISÆTTELSEN: Børnene følger Tine Bryld på sin sidste rejse

Blandt andet sad sangerinden Elisabeth G. Nielsen, Claus Asmussen fra Shubidua, Lotte Svendsen, Jens Arentsen og DR-journalister Michael Bertelsen og Gitte Løkkegaard ned, mens der var stuvende fuldt ved bagvæggen af kapellet.

- Det er ubehageligt at skulle sige farvel til Tine nu, det er alt for tidligt. Hun var et utrolig stort  menneske, det varmeste og mest omsorgsfulde menneske, jeg har mødt, sagde Mogens Vemmer, som har arbejdet sammen med Tine i mange år, da han var leder af DR's B&U afdeling.

SE ALLE BILLEDERNE FRA BISÆTTELSEN: Børnene følger Tine Bryld på sin sidste rejse

Det var en stærtk bevæget datter, der holdt tale ved bisættelsen.

- Tine levede og døde på toppen, og havde et fantastisk liv, lød nogle af ordene fra hendes datter Lea.

I næsten et kvarter fortalte Lea Bryld om den lange kamp gennem de seneste fem måneder. I løbet af den tid fik Tine både et oldebarn og endnu et barnebarn. Ifølge Lea Bryld, er det et vidnesbyrd om, at livet går videre.

Også børnebørnene Cecilie, Alice og Clara havde ord på sinde. Uden akkompagnement sang de en gribende version af "I skovens dybe stille ro".

Efter bisættelsen var det en grådkvalt Lea Bryld, der sammen med sine søskende Esben og Iben forlod kapellet. Selvom både Esben og Iben var fattede, da de bar kisten ud, var Esben efterfølgende for berørt til at kommentere bisættelsen.

Tine, som blev 71 år, blev mindet af alle dem der ville, for det var en åben bisættelse. Der var dukket mange mennesker op, blandt andet en del grønlændere, som stod Tines hjerte nær.

-  Tine havde stor betydning for grønlænderne, ikke mindst de socialt belastede udstødte. Hun efterlader et stort tomrum. Hun har udfyldt en stor plads i Danmark for særligt de svageste grønlænderes, og jeg vil huske hende for at have sine meningers mod og være kompromisløs, sagde landstyreformand Kuupik Kleist.

Derudover var VS'eren Preben Wilhjelm og forsvarsadvokat Thorkild Høyer dukket op.

- Det er en stor sorg, som har ramt os. Tine tog altid de svageste i hånden, uanset om det var unge, christianitter eller grønlændere, sagde Jørgen Tulipan fra Christiania, som var mødt op for at sige farvel sammen med sin kone, Kirsten.

Tines kiste var placeret på et isbjørneskind og den hvide kiste var prydet af blomster i hvide, lilla, røde og grønne nuancer, Der bæres dog stadig masser af buketter ind.

Når hun bliver kremeret, vil familien dog alene tage afsked.

Andre læser også