Reality-baben erkender, at hun er en smule nervøs for, hvordan seerne vil reagere efter at have set hende i 'Mig og mine nye bryster’.

I mandags blev det afsløret, at 'Love Island'-baben Ida Søjborg vender tilbage til skærmen i et spritnyt program.

Denne gang bliver hun dog ikke blot deltager, men derimod selveste hovedpersonen, idet det bliver et Viafree-program omhandlende Idas brystoperation. 'Mig og mine nye bryster' har premiere allerede på fredag, og Ida erkender, at hun ikke kun glæder sig til, at programmet får premiere:

»Jeg har glædet mig meget til at vende tilbage på skærmen, dog er det ambivalent at skulle vise alt til hele Danmark. Jeg er normalt en pige, der kan have det svært med at vise kroppen frem, for eksempel til dem jeg dater. Så dette har helt klart været en udfordring, men det er en opgave, jeg gerne ville vokse med. Jeg havde aldrig troet, at jeg turde gøre dette, men jeg er rigtig glad for, at jeg har gjort det her for mig selv,« fortæller Ida til Realityportalen.dk.

»Man kommer i programmet til at følge mig gennem mine overvejelser samt hele forløbet, der skal ske, når man skal have lavet bryster. Derudover får man også meget mere at vide omkring mit liv, og hvem jeg er. Jeg må indrømme, at jeg faktisk er ret bange for folks reaktioner i forhold til, om de ser mig anderledes, efter dette bliver vist, da jeg havde meget positiv opmærksomhed og omtale førhen,« fortsætter hun ærligt.

Se Idas nye program 'Mig og mine nye bryster' fredag den 17. maj på Viafree og vurder selv, hvad du synes om programmet.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk