Det er ikke mere end tre år siden, at Jes Dorph-Petersen blev gift i Trinitatis Kirke, København, med den 43-årige chefredaktør for Boligmagasinet Louise Houvenaeghel, der dermed fik navnet Louise Dorph-Petersen. Ægteskabet og forholdet gik i opløsning i kølvandet på Jes Dorphs overraskende pause fra skærmen i forbindelse med behandling for alkoholmisbrug. Foto: nils meilvang
Det er ikke mere end tre år siden, at Jes Dorph-Petersen blev gift i Trinitatis Kirke, København, med den 43-årige chefredaktør for Boligmagasinet Louise Houvenaeghel, der dermed fik navnet Louise Dorph-Petersen. Ægteskabet og forholdet gik i opløsning i kølvandet på Jes Dorphs overraskende pause fra skærmen i forbindelse med behandling for alkoholmisbrug. Foto: nils meilvang Foto: Robbie Williams koncert i Parken

Jes Dorph-Petersens ekshustru lykønsker tv-værten med ny kærlighed, men har det selv bedst som single

Go’aften Danmarks populære vært har fundet kærligheden igen.

Det bekræfter Jes Dorph-Petersen overfor BT. Derudover vil den 56-årige vært ikke udtale sig.

Den nye kvinde i tv-værtens liv er Mai-Britt Haurholm, der er professionel sminkøse.

Jes Dorph siger til BT, at han ikke vil udtale sig om sit nye forhold, men det er nærliggende at tro, at det nye par har mødt hinanden i forbindelse med Dorphs arbejde på TV2.

Jes

Haurholm er nemlig ansat hos produktionsselskabet Metronome, der laver TV2-programmet ’Go’aften Danmark’, hvor Jes Dorph har været vært siden september 2015.

Intensiv behandling

Jes Dorph har ikke haft en officiel kvinde i sit liv siden december sidste år, han og hustruen Louise Dorph-Petersen gik fra hinanden i kølvandet på værtens overraskende pause på ’Go’aften Danmark’. En pause, hvor Jes Dorph gik af skærmen og i stedet gik i intensiv behandling for sit alkoholmisbrug.

Kort efter at Jes Dorph-Petersen havde fortalt om sine problemer, meddelte hans hustru på Facebook, at parret var gået fra hinanden:

»Jes og jeg bor ikke sammen længere. Jeg har ikke flere kommentarer, andet end at Jes og jeg altid vil passe på hinanden uanset hvad,« skrev Louise Dorph på sin Facebookprofil.

Jes1

Skilsmisse

Parret blev gift to år tidligere med pomp og pragt ved et stort offentligt bryllup i Trinitatis Kirke midt i København.

I dag siger Jes Dorphs eks-hustru til BT, at hun er glad på sin tidligere mands vegne:

»Jeg håber kun på det bedste for Jes og ønsker ham alt godt i forbindelse med, at han har mødt en ny kvinde. Selvom vi ikke er sammen mere, så har jeg støttet Jes hele vejen igennem, og vi ses stadig indimellem og taler og skriver jævnligt sammen,« siger den 46-årige boligekspert, der ikke selv har fundet en ny mand i sit liv siden bruddet med den kendte tv-vært:

»Jeg er single, og det har jeg det rigtig godt med. Det tager noget tid at lande efter en skilsmisse. Så det vigtigste for mig lige nu er at tage mig af mine børn og mit arbejde som boligstylist, hvor der sker en masse nyt og spændende i den næste tid,« siger Louise Dorph-Petersen til BT.

Jes Dorph-Petersen holder pause på ubestemt tid

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.