Jes Dorph-Petersen og Louise
Jes Dorph-Petersen og Louise Foto: Keld Navntoft

Louise Dorph-Petersen afslører nu, at hun var dybt ulykkelig i perioden efter bruddet med tv-værten Jes Dorph-Petersen.

I december bekendtgjorde Jes Dorph-Petersen, at han skulle skilles efter bare to år ægteskab med Louise Dorph-Petersen.


Det skete efter Jes Dorph-Petersen tidligere på året havde meddelt, at hans alkoholforbrug havde tvunget ham til at tage en pause fra sin nye rolle som vært på Go’ Aften Danmark.

Louise Dorph-Petersen havde et par måneder tidligere skrevet på sin Facebook-profil, at hun og hendes daværende mand flyttede fra hinanden, men efter skilsmissen var det småt med ord.

Og det var der en god grund til. Bruddet med tv-værten tog nemlig utrolig hårdt på Louise Dorph-Petersen. Det fortæller hun nu på sin personlige blog.

Jes

kys

»Jeg havde ikke lyst til at ­begynde forfra. Havde ikke lyst til at pakke ud og finde pladser til det hele. Jeg var slet ikke klar til en ny begyndelse, et nyt hjem, et nyt liv«

»...De første mange måneder i min nye lejlighed var fyldt med gråd. Jeg rejste mig lidt og faldt igen. Pakkede én flyttekasse ud ad gangen, og opgav igen, pakkede ud og opgav, rejste mig og faldt …,« skriver hun blandt andet.

Louise Dorph-Petersen afslører, at hun ikke kunne overskue pressen, og af frygt for de mange spørgsmål flyttede hun i al hemmelighed ind i sin nye lejlighed i august.

»Det var hemmeligt, at jeg boede her, jeg havde ikke overskud til at se min sorg plastret ud på forsider og netaviser. Jeg kunne ikke fortælle til nogen, hvor jeg boede. Listede rundt og var usynlig og ulykkelig,« skriver Louise Dorph-Petersen på sin blog.

Hun fortæller, hvordan hun frygtede, at flyttemændene ville afsløre hendes adresse over for medierne, og at hun ville blive kontakte og bedt om at forholde sig til bruddet. Tanken nagede hende så meget, at hun efter eget udsagn var ved at kollapse.

Jes Dorph-Petersen holder pause på ubestemt tid

Louise Dorph-Petersen nåede ifølge sit blogindlæg så langt ud, at hun havde svært ved overhovedet at finde meningen midt i sorgen.

»Der er tidspunkter i ens liv, hvor man tror, man aldrig skal rejse sig igen. Det her var et af dem. Jeg kunne ikke sove, vågnede samtidig med sommerens tidlige morgensol og forsøgte at lade fuglenes sange danse ind i mit sind og give det lys. Jeg ledte efter meningen – i alle lejlighedens skabe, i opgangen og i ejendommens elevator,« skriver hun.

Jes Dorph-Petersens ekskone slutter dog af med at skrive, at hun nu - syv måneder efter at hun flyttede - endelig er ved at være ovenpå igen. Hun har svært ved at beskrive præcis, hvad det var, der fik det hele til at vende, men hun skriver, at hun simpelthen bare besluttede sig for at forsøge at bevæge sig væk fra ulykkeligheden.

Det kan lyde nemt - det var det ikke. Men Louise Dorph-Petersen kæmpede, og langsomt fik hun etableret et nyt liv med drømme, mål og glæde og håb. Nu er hun glad, når hun vågner om morgenen, og hun er optimistisk omkring fremtiden.

»Jeg får stadig slag og snubler i ny og næ, men jeg er klar til foråret, og jeg tror på, at sommeren bliver fuld af glæde og lykke,« skriver hun på bloggen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.