Louise Dorph-Petersen - her med Jes Dorph-Petersen, som hun efter to års ægteskab skal skilles fra.
Louise Dorph-Petersen - her med Jes Dorph-Petersen, som hun efter to års ægteskab skal skilles fra. Foto: Keld Navntoft

Boligstylisten Louise Dorph-Petersen har ikke fået den begyndelse på det nye år, hun kunne have ønsket sig.

Kort før nytår kom det frem, at Louise Dorph-Petersen, der ofte kan ses på skærmen i 'Go' Morgen Danmark', hvor hun giver morgenfriske danskere boligtips, skal skilles fra sin mand gennem to år - tv-værten Jes Dorph-Petersen.

»Louise og jeg har valgt at lade os skille. Vi holder stadig af hinanden, men er bedst som venner. Vi har ikke flere kommentarer,« skrev Jes Dorph-Petersen selv på sin Facebook-profil.

Tiden efter nytår er dog ikke begyndt lige så lyst for Louise Dorph-Petersen, som hun havde håbet på.

Jes1

Det skriver hun på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt et billede op af sig selv liggende i en hospitalsseng. Længere tids nakkesmerter har nemlig nu gjort, at hun er indlagt til observation for meningitis, skriver hun.

»Og sådan skulle mit 2016 så starte. Ikke helt så lyst som jeg havde håbet. 1. januar, voldsomme nakkesmerter, der på skadestuen, fik diagnosen 'hold i nakken', smerter der forsatte, blev værre og til sidst ulidelige, og pludselig endte jeg i en ambulance - nu ligger jeg så på hospitalet, kigger på solstråler, med pencillindrop i armen og er til observation for meningitis,« skriver hun.

»I går kunne jeg ingenting, ikke se, høre eller holde til de mindste lyde. I dag nyder jeg de klare frostvejr, der stråler ind på stue 373... Ak ja, 2016. Det kan kun blive bedre. Tak for pencillin, søde sygeplejersker og læger,« tilføjer hun.

Meningitis er er en betændelse i hjernehinderne. Alle kan få meningitis, som kan komme i løbet af meget kort tid - også bare over timer. De væsentligste symptomer er nakkestivhed og feber. Meningitis kan skyldes bakterier eller virus.

Jes1

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.