Louise og Jes Dorph Petersen sammen til koncert i Parken i 2013.
Louise og Jes Dorph Petersen sammen til koncert i Parken i 2013. Foto: Robbie Williams koncert i Parken

Tidligere i dag fortalte boligstylisten Louise Dorph Petersen, at hun var blevet indlagt til observation for meningitis. Nu har hun fået svar på, om hun lider af den farlige sygdom.

»Og sådan skulle mit 2016 så starte. Ikke helt så lyst som jeg havde håbet. 1. januar, voldsomme nakkesmerter, der på skadestuen, fik diagnosen 'hold i nakken', smerter der forsatte, blev værre og til sidst ulidelige, og pludselig endte jeg i en ambulance - nu ligger jeg så på hospitalet, kigger på solstråler, med pencillindrop i armen og er til observation for meningitis.«

Sådan skrev Louise Dorph Petersen tidligere i dag tirsdag den 5. januar på sin profil på det sociale medie Instagram.

louise

kys

Den 45-årige boligstylist, der er mor til fire, meddelte i december, at hun og tv-værten Jes Dorph Petersen skulle skilles efter to års ægteskab.

Men heldigvis for Louise Dorph Petersen var mistanken om den farlige sygdom, der er en betændelse i hjernehinderne, ubegrundet. Det skriver hun i en opdatering om på Instagram:

»Jeg skrev tidligere i dag, at jeg var til obs for meningitis. Alt er endt godt. Jeg har fået svar på prøver og lægen kunne med et stort smil fritage mig... Det er som om himlen blev lidt ekstra smukkere. 2016, så må du germe begynde ... !«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.