Lotte Heise er en dame, der gemmer på mange historier og store oplevelser.

Hun har arbejdet som model, foredragsholder og har skrevet flere bøger, men nu fortæller hun, at det først er for seks år siden, hun fandt den helt store kærlighed, siger hun til Hendes Verden.

Foredragsholderen var på vej hjem fra Israel i en flyvemaskine, da hun sidder og venter på at se, hvem der ville sætte sig ved siden af hende.

Og dér stod han så. Hendes Thor.

Lotte Heise fortæller, at hun ikke har elsket nogen mand, som hun elsker sin kæreste Thor.
Lotte Heise fortæller, at hun ikke har elsket nogen mand, som hun elsker sin kæreste Thor. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

»Vi talte sammen i seks timer, og det har vi gjort siden. Jeg boede med mine sønner i Aarhus, og han var ved at blive skilt. Jeg havde det sådan set fint nok og havde ingen planer om at få en kæreste, men han syntes, vi skulle være kærester, og jeg var enig. Jeg må sige, at jeg aldrig har elsket nogen, som jeg elsker ham,« siger den forelskede kendis, som uddyber:

»Vi kan sagtens blive uvenner, men med ham er jeg virkelig ramt på en nerve, og jeg ved, at alt kan lade sig gøre. I de Wagner-operaer, som jeg elsker, ofrer heltinden altid sit liv for helten. Jeg synes ikke, man skal ofre sig for en mand, men jeg forstår pludselig, hvordan det må være at ville gøre det.«

Den tidligere model har været gift to gange tidligere, og så dannede hun også tidligere par med rigmanden Karsten Ree, som i dag er gift med reality-kendis Janni Ree.

Det var i 2013, at DBA-stifteren og Heise var et par, og hun fortalte til B.T., at hun var meget vild med ham.

»Det føles som om, jeg er en 14-årig skolepige. For mit hjerte banker på fuldstændig samme måde,« lød det i et interview, hvor hun uddybede de egenskaber, hun syntes om ved sin kæreste:

»Karsten er meget intelligent. Det er jeg jo også, så jeg nyder at tale med ham. Han er også ekstremt omsorgsfuld. Det kan jeg godt lidt. Og så har han en voldsom, stærk udstråling.«

Foruden sin kæreste, Thor, har Lotte Heise også to andre vigtige mænd i sit liv. Hun er nemlig mor til tvillingebrødrene Christian og Joachim.