Lyt til artiklen
Det er kun fire måneder siden, at Lotte Heise fortalte til bt.dk, at hun følte sig som en 14-årig forelsket skolepige, efter at hun havde fundet sammen med forretningsmanden og milliardæren Karsten Ree.

I dag 15. november kom det så frem, at Karsten Ree nu danner par med den tidligere Oddset-babe, Janni Christensen.

Forfatteren og foredragsholderen Lotte Heise fortæller til bt.dk, at hun og Karsten stoppede deres forhold midt i september.

- Han blev lidt syg i midten af september, og så syntes jeg, at det blev lidt for bøvlet. Han blev lidt utilfreds, og så syntes jeg, det blev lidt besværligt. Så tænke jeg, at vi havde, som man siger, en rigtig festlig sommer sammen, siger Lotte Heise og slår fast, at de skiltes som gode venner.

Karsten Ree blev en af de rigeste mænd i Danmark, da han solgte Den Blå Avis for 2,1 milliarder i 2008.

Karsten Ree har fortalt til eb.dk, at han og Lotte Heise brød, fordi hun var for vild. Lotte Heise fortæller til BT, at hun nok har lidt mere tempo end 68-årige Karsten Ree.

- Jeg er jo meget livlig, og han er nok ikke så livlig, siger Lotte Heise.

Lotte Heise forklarer, at hun har det med at blive hurtigt forelsket, men lige så hurtigt mister interessen igen.

- Nogle gange er der bare nogle mennesker, man synes er helt vildt spændende, og på et tidspunkt holder de så bare op med at være spændende, siger hun.

Lotte Heise har ikke snakket med Karsten Ree siden bruddet, men er glad på hans vegne for, at han har fundet sammen med Janni Christensen.

Hun vil dog ikke selv ud med, om der også er kommet en ny kæreste i hendes liv.

- Der har været nok skriverier om mig. Nu vil jeg gerne være diskret om, hvem jeg render og kysser på, griner hun.