Lyt til artiklen

Den tidligere tv-vært Lise Rønne stopper som redaktør på Gyldendal – præcis et år år efter hun begyndte.

Det oplyser hun på Instagram.

'Tænk, det er præcis et år siden, jeg lå her, helt mast efter min første dag på Gyldendal. I dag var det min sidste!' lyder det fra den tidligere tv-vært, der blandt andet har været 'X Factor'-vært.

'Jeg har løbet for stærkt i for lang tid, og efterhånden kunne jeg kun få øje på alt det, jeg drømte om engang at få tid til. Det dur jo ikke, for who am I to know hvor meget tid, der er mig givet?' skriver hun videre.

Men selv om hun tilsyneladende har haft meget travlt i jobbet, er det alligevel med vemod, at hun siger farvel til Gyldendal.

'Så nu åbner jeg et nyt kapitel, og det med lige del sorg og lettelse. Jeg har virkelig elsket Gyldendal. De dejligste mennesker, man kan forestille sig, og fagligt det mest tilfredsstillende job nogensinde. Smukke bøger og vidunderlige forfattere. Men man kan jo ikke alt, og jeg trives bedst i lavere tempo,' lyder det fra Lise Rønne, der dog ikke løfter sløret for, hvad det nye kapitel skal bringe – og om der eventuelt er et nyt job i sigte.

Lise Rønne er dog ikke den eneste, der har nye planer for fremtiden.

Også den nuværende 'X Factor'-vært Sofie Linde har benyttet dagen til at annoncere, at hun sadler om, og at den nuværende sæson af 'X Factor' bliver hendes sidste som vært.

Heller ikke Sofie Linde har afsløret, hvad planerne for fremtiden byder på.