Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Cirkusrevyen må undvære Lisbet Dahl.

Lisbet Dahl må desværre sygemelde sig kort før premieren på årets Cirkusrevy og er ude af den sæson, der skulle have været hendes sidste.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Sygemeldingen skyldes en tidligere infektion med coronavirus, som skuespiller og instruktør Lisbeth Dahl blev ramt af i april, og som i første omgang betød, at Cirkusrevyen 2022 blev rykket.

Det har dog ikke været muligt for Lisbeth Dahl at komme tilbage efter sin sygemelding, selvom det ellers var planen.

»Jeg bliver så træt. Jeg er træt efter en tre-fire timer. Så går jeg hjem,« forklarede Lisbet Dahl tidligere denne måned til B.T. om sine senfølger.

Cirkusrevyens direktør, Torben Pedersen, er ærgerlig over revydronningens exit:

»Jeg er enormt ked af, at Lisbet ikke kan komme på scenen i årets revy, der skulle have været hendes store finalesæson i Cirkusrevyen. Vi er alle på revyen meget påvirkede af Lisbets sygemelding. Det er bestemt ikke den afslutning, Lisbet selv havde fortjent at få i Cirkusrevyen, men holdet på scenen vil hver aften give Lisbet en velfortjent hyldest,« siger Torben Pedersen.

Lisbet Dahl debuterede i Cirkusrevyen 1974, og siden 1985 har hun ad flere omgange medvirket og instrueret revyen i teltet på Bakken.

»2022 skulle have været en velfortjent farvelsæson til Lisbet, men desværre blev det dermed i 2021 sidste gang, hun medvirkede i Cirkusrevyen. Jeg sender sammen med hele holdet bag revyen Lisbet mange varme tanker og ønsker hende god bedring,« siger Torben Pedersen.

Skuespiller Pernille Schrøder overtager Lisbeth Dahls roller i revyen.

Holdet består i år desuden af Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen, der står klar på scenen fredag 20. maj.

 

Lyt til 'Det, vi taler om' lige her

Andre læser også