Skuespillerinden Lisbet Dahl indrømmer, at hun fortryder sine mange skilemisser. Foto. Søren Bidstrup 
Skuespillerinden Lisbet Dahl indrømmer, at hun fortryder sine mange skilemisser. Foto. Søren Bidstrup  Foto: Søren Bidstrup

Revydronningen ville ønske, at hun kun havde haft en mand i sit liv

Hun har været gift fire gange og levet i fem forhold. Men hvis skuespillerinden Lisbet Dahl kunne have leve livet forfra, var det ikke gået sådan. Det fortæller hun i tv-programmet 'Stjernerne på slottet'.

- Jeg ville gerne have nøjes med én mand i stedet for fem, fortæller Lisbet Dahl i programmet.

De fire ægteskaber hun har været igennem spænder over en periode fra 1970 - 2000. Lisbet Dahl var i første omgang gift med skuespilleren Lars Høy indtil 1976. Fra 1977 - 1981 var hun gift med skuespilleren og teaterdirektøren Preben Kaas. I 1987 sagde hun ja til lydmanden Claus Wolter, som hun blev skilt fra i 1992 og fra 1995 - 2000 var Lisbet Dahl gift med forretningsmanden Stefan Fønss. Desuden levede hun i et forhold fra 1983 - 1986 med forfatteren Peter William Møller-Holst.

I 'Stjernerne på slottet' indrømmer revydronningen, at hun fortryder de mange ægteskaber og forhold hun har haft igennem livet.

- Skilsmisser er aldrig sjove. De er frygtelige og noget af det værste på jorden. Så jeg fortryder helt sikkert mine mange skilsmisser og mange mænd, fortæller Lisbet Dahl i programmet.

I programmet kommer det også noget komisk frem, at Lisbet Dahl i en alder af 18 år blev opfordret af sin mor til at være sammen med en masse mænd, da hun endnu ikke havde erfaring med det modsatte køn.

I de efterfølgende år fik hun tre børn med tre forskellige mænd, som hun ikke var gift med.

Lisbet Dahl har i alt fem børn og fem børnebørn, hvoraf det ene er et år ældre end hendes yngste barn.

På nuværende tidspunkt er skuespillerinden ikke i et forhold med nogen, for som hun siger i programmet:

- Jeg er ikke forelsket i nogen.

Du kan se mere til Lisbet Dahl i 'Stjernerne på slottet' tirsdag d. 26. februar kl. 20 på TV2.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.