Onsdag ville han være fyldt 28 år. Og hans mor ville have fejret ham. Det gør hun sådan set stadig, Lisa Marie Presley, men det er uden fødselsdagssang og kage.

I stedet har Elvis-datteren skrevet et langt, dybfølt opslag på Instagram og dedikeret det til sin søn Benjamin Keough, der gik bort i juli.

'Min smukke, smukke engel. Jeg forgudede den jord, du gik på Jorden og nu i himlen. Mit hjerte og min sjæl er med dig,' indleder hun sit opslag.

Sønnen Benjamin Keough blev 12. juli fundet død i Calabasas i Californien. Han havde i en alder af 27 år taget sit eget liv.

Siden har flere været bekymrede for hans mor, og i hendes Instagram-opslag lægger hun da heller ikke skjul på, at hun fortsat er sønderknust.

»Min smerte er kvælende og bundløs hvert eneste øjeblik, hver eneste dag. Jeg vil aldrig være den samme.«

»Please, vent på mig, min kære, og hold min hånd, mens jeg fortsat prøver at beskytte og opdrage dine små søstre og Riley. Jeg ved, det er, hvad du ville ønske.«

»Tillykke, min søde drang. Du var alt for god til denne verden.«

Lisa Marie Presley sammen med Riley og Benjamin Keough.
Lisa Marie Presley sammen med Riley og Benjamin Keough. Foto: Nikki Boertman
Vis mere

Benjamin Keough var Lisa Marie Presleys andet barn med musikeren Danny Keough, som hun også fik datteren Riley Keough med.

Sidstnævnte deler i anledning af sin brors fødselsdag en lang lang række billeder af ham på sin Instagram-profil. Billeder fra da hun blev gift i 2015 og fra deres barndom.

'Tillykke med fødselsdagen, smukke engel,' skriver hun til billederne.

Foruden børnene med Danny Keough har Lisa Marie Presley også et tvillingepar med guitarist og producer Michael Lockwood, som hun har været gift med siden 2006.

Det er hendes fjerde ægteskab. Fra 1988 til 1994 var hun gift med Danny Keough. 20 dage efter skilsmissen med ham giftede hun sig med Michael Jackson. De blev skilt efter 19 måneder.

I 2002 blev hun gift med skuespilleren Nicolas Cage efter kort at have været forlovet med en anden. Ægteskabet varede i tre måneder.