Lyt til artiklen

'Vild med dans'-kendissen afslører, at hun har været i forhold med Michael Olesen i næsten et år.

Der har været stille omkring 'Vild med dans' starletten Lisa Lents på det seneste. Men nu kommer der atter fokus på dansemusen fra Minsk.

Lisa Lents er nemlig forelsket. Og i denne uges udgave af Billed Bladet stiller Lents velvilligt op til fotografering med sin nye kæreste. Og nej, det er ikke pseudo-kæresten Lisbeth Østergaard, som taekwondo-kæmperen poserer sammen med.

Lents er i stedet brændt varm på sin dansepartner fra 'Vild med dans', den 28-årige ingeniør og danser Michael Olesen. Og ifølge ugebladet, har parret, der tog sig mangt en æggende svingom i bedste sendetid, været kærester i knapt et år.

- Vi har gerne ville holde det privat. Det er jo en privat sag, men det er også glædeligt, siger Michael Olesen på spørgsmålet om, hvorfor parret har holdt deres kærlighed hemmelig.

En kærlighed, der blomstrede på dansegulvet under 'Vild med dans' optgaelserne i 2009.

- Efter 'Vild med dans' blev vi ved med at se hinanden som gode venner. Det har så udviklet sig til stor kærlighed, siger 23-årige Lisa Lents til Billed Bladet.

Michael Olesen, der blev uddannet som ingeniør i januar måned, virker i interviewet helt lettet over, at nyheden endelig er ude. Og han omtaler Lisa Lents som sin prinsesse.

Parret, der stadig bor på hver sin matrikel, har ingen umiddelbare planer om at flytte sammen. Men Lents leger allerede med tanken om bryllup, fortæller hun til ugebladet.