Som ung ville Linse Kessler gerne have større bryster, så en dag slugte hun tre pakker p-piller og håbede på at vågne op med større bryster.

Hun startede på p-piller, da hun var 17 år, fortæller Linse Kessler, der er kendt for tv-programmet ’Familien fra Bryggen’, i sin nye bog ’Slap dog af: Linses guide til et godt liv’, som udkom tirsdag. Og kort før hendes 18-års fødselsdag skulle der gang i vokseværket nord for navlen.

Hun var så ked af at have små bryster, at hun åd p-piller til tre måneder i ét hug med et glas appelsinjuice, fortæller realitystjernen i sin bog. ’Når jeg vågner i morgen, er jeg Dolly Parton!’ tænkte Linse Kessler, men det eneste hun vågnede op med, var tynd mave.

Siden ændrede Linse Kessler taktik og har indtil videre fået foretaget syv brystoperationer. Og p-pillerne er blevet skiftet ud med hormonpiller.

»Jeg har hele tiden tænkt, at når jeg kommer til overgangsalderen, skal jeg bare have hormonpiller, så det står ud af røven på mig. Tre gange dobbelt op, hvis det hjælper,« fortæller realitystjernen i sin bog.

Hun overvejede kort, om hun skulle spise p-piller for at få gang i østrogenproduktionen igen, og hun var tæt på at tage en pille. Men hun ombestemte sig i sidste øjeblik og besluttede sig i stedet for at gå til sin læge og lyve sig til et ordentligt skud hormoner, fortæller Linse Kessler.

Efter en konsultation hos lægen, hvor hun fortalte om alle sine symptomer, fik hun recept på hormonpiller, selvom hun ikke var påvirket psykisk lige som mange andre, der vælger at få hormonpiller i overgangsalderen.

»Jeg tænkte bare ’fuck det psykiske’! Nogle kvinder kan ligne en rynket Grev Moltke-pære i hovedet, og så bekymrer de sig om dårligt humør! Det forstår jeg slet ikke,« fortæller hun, og fortsætter:

»Jeg blev helt overrasket over, at hun gik med til det. Det boblede i mit indre: ’Åh, jeg elsker dig højere end livet, kære læge! Hvis jeg var lesbisk, ville jeg snave dig i gulvet.’«

Lægen anbefalede derefter en prøveperiode på tre måneder, selvom Linse var klar på meget længere tid. Også selvom de fleste siger nej til hormonpiller og hellere vil ældes uden, fortalte lægen.

»Skal vi så ikke aftale, at alle de piller, de ikke vil have, dem lægger du til side og giver til mig? For så kan jeg jo faktisk køre med dem i 20 år,« lød spørgsmålet til lægen fra Linse Kessler.

Den var lægen dog ikke med på. Så når hun ikke længere kan få pillerne ved lægen, har Linse Kessler tænkt sig at tage andre metoder i brug.

»Så køber jeg dem inde i Istedgade. Der er sådan et dejligt lille sted derinde, hvor du kan fortælle, hvad du skal have – ja, du kan bare vise ham æsken – så har han dem til dig to dage efter. De koster lidt ekstra, men det er jo lige meget. Og det kan godt være, jeg får tyndskid og måske en lille blodprop. Men så længe jeg ser godt ud, når jeg får en blodprop, er det sgu okay,« fortæller den 49-årige realitystjerne.

Bogen 'Slap dog af: Linses guide til et godt liv' udkom tirsdag. I bogen kommer Linse Kessler med gode råd og fortæller om episoder fra sit liv.