Linse med datten Stephanie ’Geggo
Linse med datten Stephanie ’Geggo Foto: Camilla Rønde

Kort efter fødslen af datteren Stephanie ’Geggo’ valgte Linse Kessler at smide faderen Sonny ud blive enlig mor. Det var der en god grund til, for Sonny kunne ikke styre sit misbrug.

Linse Kesslers nye biografi er, som hende selv, fyldt med sjove anekdoter, selvironi og alvor krydret med humor. Dog er det ikke alt i realitystjernens liv, der har været lige sjovt.

LÆS OGSÅ:

Til BT Linse Kessler

I sin nye biografi ’Linse - jeg gør, hvad jeg vil’, der udkommer på torsdag, fortæller 48-årige Linse Kessler den sørgelige sandhed om faderen til sin datter, Stephanie ’Geggo’, der i dag er 23 år og med i reality-serien ’Familien fra Bryggen’.

I bogen beskriver Linse Kessler, hvordan Stephanie var et ’uheld’, men at hun valgte at beholde barnet, fordi hun netop havde fået en abort. Faderen var en fyr, der hed Sonny, som Linse havde et forhold til, men som hun aldrig rigtigt elskede. Mens hun hver dag knoklede igennem på Grønttorvet på Israels Plads, foretrak Sonny at ryge sig skæv af hash, og i 1991, kort efter fødslen af datteren Stephanie ’Geggo’, fik 24-årige Linse nok. Hun smed ham ud af deres lejlighed og blev fra den dag enlig mor, fortæller hun i sin nye biografi.

Har beskyttet Geggo mod faderen

Det var den helt rigtige beslutning, og livet som alenemor med ’Geggo’ kørte ret problemfrit. Det samme kan man ikke sige om Stephanies far.

- Sonny gik fra hash til kokain, og til sidst røg han desværre på heroin og blev stiknarkoman. Det var vanskeligt at forholde sig til, siger hun ærligt i sin nye bog.

LÆS OGSÅ:

Kesslers far slidt op - 2

Hun hørte ad omveje, at Stephanies far var begyndt at sove på gaden. Alligevel fortalte hun aldrig sin datter om hans massive narkomisbrug.

- Jeg har set mange mødre bruge børnene imod deres mænd, og det er bare så ynkeligt. Men jeg har beskyttet hende mod ham forstået på den måde, at jeg ikke syntes, hun behøvede at opleve hans misbrug. Skulle hun se ham sidde og fixe? No way, lyder forklaringen fra Linse.

LÆS OGSÅ:

tatovering

Da Stephanie var 11 år hørte de fra Sonnys mor, at han havde taget en overdosis og var ved at dø på hospitalet. De besøgte ham og tog afsked med ham. Han endte dog med at overleve og bor i dag i Thailand med sin nye kone og er blevet stoffri.

Selvbiografien ’Linse - jeg gør, hvad jeg vil’, udkommer 30. okt. på Ekstra Bladets forlag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.