Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Realitystjernen Linse Kessler har netop sat kursen mod Danmark efter endnu en tur til Ukraine.

For selvom krigen fortsat raser mellem Rusland og Ukraine, har Linse Kessler igen tilbragt tid i landet, hvor hun har hjulpet dyr i nød.

Det skriver hun i et opslag på sin Instagram.

'2 uger i Ukraine er ved vejs ende. Jeg er som sidst, fuldstændig proppet med indtryk, oplevelser og store følelser, på godt og ondt,' skriver hun.

Turen til det krigsramte land var planlagt i samarbejde med 'Breaking The Chains', som er en organisation, der har en ambition om at redde dyr i nød.

Her har Linse Kessler arbejdet som frivillig, hvor hun blandt andet har skulle pleje og passe ukrainske hunde. Et job, der har gjort stort indtryk på tv-stjernen:

'Jeg er tæt på tårer i dag, for jeg skal sige på gensyn til alle de dyr, Andreas og jeg har været ansvarlige for og passet i vores periode her som frivillige. Samt alle de dejlige mennesker vi har delt soverum og hverdag med,' skriver hun.

Det er som sagt heller ikke første gang, at Linse Kessler er rejst til landet for at hjælpe dyrene.

Tilbage i maj var Linse Kessler nemlig på en lignende rejse til Ukraine, hvor hun ligeledes skulle passe nogle af de mange dyr, som har lidt under krigen.

Her havde hun desuden taget donationer med fra Danmark, som indebar alt fra medicinsk udstyr til foder.

'Glæder mig til at se min Familie, Bennie (hendes hund, red.) og venner igen. Glæder mig til nye optagelser i skønne DK,' skriver hun i opslaget.

Andre læser også