100 dage. Så længe nåede Linse Kessler at bo i sit hus i Dragør, inden hun fandt ud af, at hun mere er 'en lejlighedspige'.

Det skriver realitydronningen på Instagram.

'100 vidunderlige dage i fred og ro, skov, strand, sødeste naboer, højt til loftet, og ja bare skide fantastisk... MEN bare slet ikke mig, jeg vil ha’ larm og liv, jeg er lejlighedspige, jeg hører til et andet sted, mit hood, min hjemmebane,' skriver 'Familien fra Bryggen'-stjernen og tilføjer:

'Nok ikke svært at gætte hvor jeg og mine hunde hører til.'

Linse Kessler er vokset op på Islands Brygge i København, hvor hun har boet hele sit liv. I oktober sidste år valgte hun dog at flytte i et hus i Dragør på det ydre Amager.

Det skete, fordi hun efter sit hotel-eventyr i Spanien ikke længere havde sin lejlighed på Bryggen og ikke kunne finde en anden med elevator, så hendes trappeforskrækkede hunde kunne komme op og ned.

»Jeg har hele tiden gerne villet købe noget, men jeg skulle lige finde det rette, og det har jeg gjort nu. Jeg tænker, at jeg vil blive gammel her,« fortalte hun i den forbindelse til Realityportalen.

Linse Kessler nåede dog kun at blive 100 dage ældre, før savnet til byen blev for stort.

Selvom huset blev købt af hensyn til hendes hunde, forsikrer Linse Kessler, at de er tilfredse med flytningen.

'For mine hunde er forskellen ikke noget, jeg er jo hende den skøre hundedame, der kører til Amager hundestrand hver dag, og så går vi også maaange ture', skriver hun på Instagram.

Linse Kesslers hus er nu sat til salg for knap 3,3 millioner kroner.

Se billeder af villaen her.