Først troede hun, at hendes brystimplantater var eksploderet. Så fik hun at vide, at hun havde fået en fibersprængning i de voluminøse bryster.

Men nu er Linse Kessler overbevist om, at der er en helt anden årsag til de smerter, hun har haft i brystet siden nytårsaften.

»Lægen var ret sikker på, at det var en fibersprængning, men jeg var skøjteprinsesse, da jeg var helt ung, og der oplevede jeg fibersprængninger i benene, og følelsen er slet ikke den samme denne gang. Og smerten går længere og længere ned,« siger Linse Kessler til B.T.

'Familien fra Bryggen'-stjernen fortalte for nylig i B.T.s podcast 'Det, vi taler om', at hun nytårsaften fik så voldsomme smerter i brystet, at hun var overbevist om, at hendes implantater var eksploderet.

Linse Kessler.
Linse Kessler. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

På hospitalet fik hun dog at vide, at hun havde pådraget sig flere fibersprængninger i brystet efter at have hostet for kraftigt under en forkølelse henover julen. Men her tre uger inde i det nye år er smerterne begyndt at minde Linse Kessler om noget, hun oplevede som ung.

»Jeg har engang været sammen med en mand for mange år siden, hvor jeg fik nogen på bærret, og der fik jeg faktisk bukket et ribben. Og sådan føles det nu. Jeg tror sgu, jeg har bukket et par ribben,« siger Linse Kessler, som tidligere har fortalt om sit voldelige forhold til en Hells Angels-rocker i bogen 'Kessler'.

»Så snakkede jeg med en karatemand, og han sagde, at ved meget kraftig hoste kan man faktisk godt bukke et par ribben. Er det ikke vildt? Jeg har hostet, så det føltes som om, at lungerne kom ud,« siger Linse Kessler, der synes det er unfair, at hun skal hoste så meget, når nu hun er holdt op med at ryge.

Hun ser ikke nogen grund til at gå til lægen, da hosten er blevet bedre. Og hvad angår det muligvis bukkede ribben, så er kuren den samme som ved en fibersprængning. Ro og tid.

Linse Kessler.
Linse Kessler. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Så hvis jeg er ude på nogle optagelser, hvor jeg skal bruge min krop meget, så tager jeg nogle Panodiler. Jeg tager helst ikke stærkere piller. Jeg er så dårlig til det. Jeg kan ikke lide at blive sløv og døsig.«

Linse Kessler tager oplevelsen i stiv arm, her hvor de værste smerter er overstået. Da hun besøgte 'Det, vi taler om' i begyndelsen af januar, var tonen dog en anden, da hun fortalte om sin forfærdelige nytårsaften.

»Jeg tog hjem og spiste nogle panodiler, men så vågnede jeg grædende om natten, fordi det gjorde så ondt,« fortalte Linse Kessler og fortsatte:

»Og jeg er altså normalt ikke sådan en hylemaskine, men det gjorde sgu ondt. Jeg synes ikke, det var en sjov nytårsaften.«