Der går ikke længe, før Linse atter har dansk jord under fødderne.

Så er der godt nyt til alle Linse-fans. Der går ikke længe, så er ‘Bryggen’-dronningen nemlig tilbage i Danmark. Det er dog kun for en stund, for Linse skal atter afholde sine populære talkshows, inden hun drager tilbage til Spanien, hvor hun nu har købt en lejlighed og åbner nyt bed & breakfast til næste år.

– Jeg er tilbage med ‘Linses talkshows’, og i denne omgang bliver det kun med syv helt unikke talkshows, skriver Linse på Facebook.

LÆS OGSÅ: Linse om ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Det bliver ikke kedeligt

De syv talkshows bliver afholdt i Esbjerg, Sønderborg, Aalborg, Aarhus, Odense, Viborg og Greve. I Linses tidligere talkshows har hun inviteret en hemmelig gæst med på scenen. Det har tidligere været Geggo, Cengiz, Didde, Mikkel, Ronni Garner og Lebbe Lone, og der vil også være hemmelige gæster i de nye shows – der er dog lige én enkelt ændring.

– Der vil til disse syv nye shows være ikke en, men TO hemmelige gæster til hvert show, skriver Linse.

LÆS OGSÅ: Husker du? Det første møde med Cengiz

Derudover er Peter, som Linse ikke længere samarbejder med, erstattet af en ny mikrofonløber/ordensduks, som endnu er hemmelig. Men Linse løfter lidt af sløret for, hvem det er.

– Han er faktisk ikke ny, for I kender ham godt, og han er sød, skriver hun.

Du kan læse mere om Linses talkshows lige HER, og du kan se klip fra Linses tidligere talkshows herunder:

 

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

LÆS OGSÅ: Enige drenge i ‘Paradise-kollektivet’: Det er ulækkert

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.