Foto: Torkil Adsersen

I bogen 'Testamente', der udkommer 8. november, skriver Anne Linnet ærligt som sine mange forhold og den seksuelle drift, som har haft en stor indflydelse på hendes liv.

Sangerinden har blandt andet være dybt involveret i det sado-masochistiske miljø og skriver i kapitlet Hellfire om et besøg i en S/M-klub i New York.

- Væggene herinde er sorte. Der står en mand og spiller pik. Mange er i sort læder ligesom os, men mange af dem har remme og piske hængende i bælterne.

Anne Linnet og Susse Wold i billeder

I klubben møder Anne Linnet og veninden Lise en sort muskuløs fyr. Han hedder Bill, er sadist og låner dem venligt en pisk at lege med.

Anne Linnet skriver:

- Hun slår med pisken, det er en lækker lyd. Det svier lidt, men gør ikke særlig ondt. Bill giver hende en anden pisk. Den hviner gennem luften. Det gør ondt.

Anne Linnet

20060823 jkg

De mandlige gæster i Hellfire er meget interesserede i de to kvinders piske-show, men ingen får lov til at blande sig. Det sørger Bill for.

- På vej ud følger Bill os i hælene og holder fyrene væk, for flere af dem forsøger at komme tæt på og når lige at sige: Nice show, inden Bill får dem fejet væk med sine enorme, pigbesatte arme.

Anne Linnet og Susse Wold i billeder

Testamente udgives på People's Press og koster 350 kr.

Køb BT onsdag og læs om Anne Linnets forelskelse i skuespilleren Susse Wold.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.